Homepage  / Nu rata!

Teo Trandafir păstrează un cadou primit de Crăciun, în urmă cu 44 de ani

Teo Trandafir păstrează un cadou primit de Crăciun, în urmă cu 44 de ani

de Redactia Tvmania

Teo Trandafir a dezvăluit însemnătatea unui cadou special primit de Crăciun, pe când avea doar patru ani. Constrânsă de împrejurări, în copilărie vedeta și-a petrecut sărbătorile de iarna în incinta unui spital, acolo unde tatăl ei profesa ca medic.

Teo își aduce aminte cu nostalgie momentul când a primit în dar prima instalație de brad, pe care o păstrează și astăzi.

„Îmi aduc aminte că locuiam cu părinții, la țară, într-un spital (tatăl meu, medic fiind, era mutat din sat in sat și locuiam în spital sau într-o anexă a spitalului), aveam patru ani și îmi doream foarte tare o instalație de brad. Un prieten al tatălui meu, pe nume Aurel, a venit și mi-a adus instalația mult dorită. Asta se întâmpla acum 44 de ani, ca să înțelegeți cât de mult m-a marcat acest moment, de am ținut minte exact. 🙂 Instalația de brad o am și acum, și încă funcționează, culmea. Erau niște lumânări din plastic, dar mi se părea cel mai frumos lucru. Până atunci văzusem doar artificiile de se așezau în brad”, a povestit Teo Trandafir.

Pe Teo o puteți urmări prezentând alături de Bursucu emisiunea „Teo Show”, difuzată de luni până vineri, de la ora 15:00, la Kanal D.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

Teo Trandafir se așteaptă la surprize de ziua ei

Teo Trandafir: ”Acum 20 de ani, televiziunea se făcea de plăcere”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton