Homepage  / Filme Online / HBO

„Teoria Big Bang” se întoarce! Ce știm până acum despre noul spinoff al celebrului serial de comedie

„Teoria Big Bang” se întoarce! Ce știm până acum despre noul spinoff al celebrului serial de comedie
7

de Andra Stana,

Teoria Big Bang, în original The Big Bang Theory, serialul creat și regizat de Chuck Lorre și Bill Prady, lansat în septembrie 2007, se întoarce!

Un nou spinoff Teoria Big Bang, oficial în lucru la Warner Bros. Television: Primele informații

Un al doilea serial spinoff inspirat de Teoria Big Bang va fi dezvoltat oficial la Warner Bros. Television, scrie usmagazine.com. Studioul a anunțat miercuri, 12 aprilie, că producătorul executiv Chuck Lorre va crea un nou serial de comedie bazat pe universul The Big Bang Theory. Deocamdată nu au fost dezvăluite detalii despre poveste sau distribuție.

Serialul va fi difuzat pe serviciul de streaming al Warner Bros. Discovery, Max (care va fi rebranduit după ce a fost prezentat în 2020 ca HBO Max). Între timp, alte două seriale sunt în lucru la HBO Max, printre care și un nou serial Game of Thrones.

„Teoria Big Bang” se întoarce! Ce știm până acum despre noul spinoff al celebrei seriiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Serialul Teoria Big Bang, care a fost difuzat din 2007 până în 2019, i-a avut ca protagoniști pe Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny Teller), Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali), Mayim Bialik (Amy Farrah Fowler) și Melissa Rauch (Bernadette Rostenkowski) în rolul unui grup de prieteni format din câțiva fizicieni și partenerii lor de viață.

10 premii Emmy pentru Teoria Big Bang

În timpul difuzării sale, comedia CBS a câștigat 10 premii Emmy și a dat naștere serialului prequel, Young Sheldon / Tânărul Sheldon. Parsons, în vârstă de 50 de ani, care este producător executiv și narator pentru prequel-ul centrat pe Sheldon, a discutat anterior despre decizia de a pune capăt serialului The Big Bang Theory după mai bine de un deceniu.

„Este atât de complex, cât și de simplu ca și cum ai simți în mod înnăscut că a venit timpul”, a declarat actorul pentru Entertainment Weekly în 2019. „Vorbește despre o mulțime de lucruri, niciunul dintre ele nu este rău. Nu există niciun motiv negativ pentru a nu mai face Big Bang. Am simțit că am reușit să facem acest lucru de atâția ani, încât nu se simte ca și cum ar mai fi ceva pe masă. Nu că nu am putea continua să o facem, dar se simte ca și cum am mestecat toată carnea de pe acest os.”

Parsons a precizat că este pregătit să treacă la alte proiecte, adăugând: „Acum sunt la vârsta mijlocie. Nu știu cât mai pot purta [tricourile] fără să par foarte bătrân”.

Kaley Cuoco, despre continuarea poveștii din Teoria Big Bang

De când și-au luat rămas bun de la serialul de succes, multe dintre vedetele serialului au susținut ideea unei reuniuni. Cuoco, în vârstă de 37 de ani, care a devenit recent mamă, a discutat anterior despre posibilitatea de a lucra din nou cu distribuția The Big Bang Theory.

„Încă mi se pare că a fost ieri când am terminat. Cred că toată lumea își încearcă noi drumuri și vede care este următorul lor proiect, iar eu sunt încântată să văd cum înflorește toată lumea“, a explicat ea pentru E! News în mai 2021. „Cred că în câțiva ani sau oricând cineva va fi deschis la asta, cu siguranță voi fi de acord cu asta. A fost o experiență care ne-a schimbat viața tuturor și ar fi grozav să facem asta și pentru fani, pentru că am avut o bază de fani atât de uimitoare care a rămas cu noi atât de mult timp.”

Serialul „The Big Bang Theory” este difuzat în România de Comedy Central. De asemenea, toate cele 12 sezoane pot fi urmărite pe HBO Max.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton