Homepage  / Vedete / Vedete străine

Thalia a dat în sfârşit vestea pe care fanii o aşteptau de mult

Thalia a dat în sfârşit vestea pe care fanii o aşteptau de mult

de Redactia Tvmania

Cunoscuta actriţă şi cântăreaţa mexicană îşi doreşte să revinăla actorie după 20 de ani de la ultimul ei proiect tv, telenovela Rosalinda”, în care a făcut pereche cu Fernando Carrillo.

„Mă voi întoarce cât de curând o să vedeţi. Când vă aşteptaţi mai puţin!”, a declarat ea, citată de peopleenespanol.com.

De când a renunţat să mai apară în seriale sau filme Thalia s-a dedicat carierei muzicale, familiei pe care o are cu impresarul Tommy Mottola, dar şi afacerilor.

Thalia a avut anul trecut o revenire spectaculoasă pe piaţa muzicală cu piesa „No me acuerdo”, pe care o cântă împreună cu Natti Natasha, o cântăreaţă dominicană. Melodia a adunat până în prezent peste 800 de milioane de vizualizări pe YouTube, iar artista a continuat să aibă succes şi cu alte piese,precum Lento (feat. Gente de Zona), Qué Ironía” (feat.Carlos Vives) sau cel mai recent sigle al ei, Lindo Pero Bruto (feat. Lali).

Ultimul album al Thaliei, cel de-al 14 lea-a din carieră, a apărut în 2018 şi se numeşte „Valiente”. Cântăreaţa în vârstă de 47 de ani este cunoscută publiclui din România pentru rolurile din telenovelele care au făcut furori în anii 90: „María Mercedes”, „Marimar” şi „Sărmana Maria (María la del Barrio).

Frumoasa Thalia a fost prezentă în luna mai la cunoscuta gală caritabilă din SUA, Met Gala, unde s-a pozat cu un alt artist latino cunoscut, Maluma, alături de care în trecut a lansat piesa Desde esa noche.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton