Homepage  / Vedete / Vedete străine

Thalia a dezvăluit că suferă de tulburare obsesiv-compulsivă

Thalia a dezvăluit că suferă de tulburare obsesiv-compulsivă

de Redactia Tvmania

Deși Thalia era micuță atunci când tatăl sau, Ernesto Sodi Pallares, a murit, aceasta încă își aduce aminte de ultimele momente petrecute alături de el. Trecerea acestuia în neființă i-a dezvoltat artistei și o afecțiune cu care se confruntă și în prezent. 

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Latin Music Queens”, difuzat pe Facebook Watch, Thalia a vorbit despre tatăl său:

„Era bolnav, din ce în ce mai bolnav. Ultima oară când l-am văzut era în camera lui conectat la multe aparate, iar mama mi-a spus să mă duc să-mi iau rămas bun de la el. Mi-a spus: du-te și dă-i un pupic tatălui tău să se facă bine. M-am dus să îl pup și în acel moment aparatele au început să scoată zgomote, imediat după s-a stins din viață”, a rememorat artista. 

Acest eveniment neplăcut din viața sa a fost cel care i-a declanșat și tulburarea obsesiv-compulsivă, cu care se confruntă și în prezent. 

„A murit și am simțit că iubirea mea, acel pupic l-a omorât. Este foarte mult pentru un copil de 6 ani. Din acel moment mi s-a declanșat tulburarea obsesiv-compulsivă”. 

Thalia a mai menționat că se confruntă cu această tulburare doar în momente pe care nu le poate controla:

„Se declanșează când simt că nu pot avea control asupra unei situații. Sunt precum omul de afaceri Howard Hughes: văd virusul plutind și bacterii în apă. Trec prin niște clipe teribile”, a mai spus cântăreața.  

Tulburarea obsesiv-compulsivă este un tip de boală mentală care cauzează gânduri nedorite, în mod repetat. Afecțiunea obsesiv-compulsivă este caracterizată prin două lucruri: obsesii (gânduri intruzive, recurente) și compulsii (comportamente, de obicei repetitive, care sunt realizate pentru a reduce anxietatea gândurilor). 

 

 

 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton