Homepage  / Vedete / Vedete străine

Thalia a schimbat prefixul. De ziua ei, cântăreața de 50 de ani a pozat în costum de baie

Thalia a schimbat prefixul. De ziua ei, cântăreața de 50 de ani a pozat în costum de baie
5

de Andra Stana,

Thalia, una dintre cele mai cunoscute actrițe și soliste din lume, și-a sărbătorit joi, pe 26 august, ziua de naștere. Protagonista din telenovele precum„María la del Barrio”, „Marimar” sau „María Mercedes” a împlinit 50 de ani. Cu această ocazie, vedeta a vrut să fie în centrul atenției. În acest scop, a publicat online mai multe fotografii, precum și filmulețe, în care arată impecabil și poartă un costum de baie foarte colorat.

26 august a fost o zi specială pentru Thalia. Artista a împlinit 50 de ani și cu această ocazie le-a făcut mai multe dezvăluiri fanilor săi din mediul online.

La mulți ani mie! 🎉 50. Îmi trăiesc viața fără să țin cont de experiențele neplăcute, ci mai degrabă învățând din ele. Fără o relatare a valorii sociale sau economice a oamenilor, ci mai degrabă a sentimentului de pace, bucurie și afecțiune pe care îl simt când sunt alături de ei. Indiferent de vârstă sau greutate, deoarece corpul meu nu este altceva decât vehiculul pe care îl conduce sufletul meu, astfel încât să se poată dezvolta pe acest plan.

Thalia
Thalia-a-schimbat-prefixul.-De-ziua-ei-cantareata-de-50-de-ani-a-pozat-in-costum-de-baie-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Fără a ține cont de resentimente, invidii sau furie, deoarece atunci când le simți sau le primești și te agăți de ele, îți scurți calitatea vieții. Fără să socotesc vremurile în care am căzut, ci mai degrabă din cele pe care le-am înviat. Mulțumesc lui Dumnezeu! Mulțumesc mamei și tatălui meu pentru că au fost canalul care m-a adus aici (și pentru toată dragostea lor și atâtea baloane și prăjituri din copilăria mea). Mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru dragostea și compania lor.”, a notat în mediul online vedeta, citată de libertatea.ro.

Thalia

Ședință foto de ziua ei. Cum s-a pozat Thalia la 50 de ani

În aceeași zi, Thalia a încărcat pe Facebook și mai multe imagini. În fotografiile postate de ziua ei, artista poartă un costum de baie. Vedeta a vrut să își arate astfel silueta, picioarele lungi și tonifiate, fără imperfecțiuni.

Thalia s-a căsătorit, în urmă cu 21 de ani, cu producătorul muzical Tommy Mottola (72 de ani) Cei doi au împreună doi copii, Sabrina, de 13 ani, și Alejandro, de 9 ani.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton