Homepage  / Articole

Thalia e fericită: are şi un băieţel!

Thalia e fericită: are şi un băieţel!

de Redactia Tvmania

Sâmbătă, 25 iunie, artista mexicană Thalia a născut într-un spital din New York, iar vestea a fost făcută publică chiar de cântăreaţă, care a scris încântată pe contul ei de Twitter.

“E un băieţel!”. Thalia a fost fericită să afle că are un băiat, mai ales că nu a vrut să afle sexul copilului până la naştere. Micuţul va purta numele de Matthew Alejandro.

Artista şi soţul ei, Tommy Mottola (62 ani) sunt căsătoriţi de aproape 11 ani şi mai au împreună o fetiţă în vârstă de trei ani şi jumătate, pe nume Sabrina Sakaë.

Cel mic a venit pe lume într-un moment nu prea fericit pentru Thalia care, luna trecută, şi-a pierdut mama, răpusă de un atac cerebral.

Cu ocazia înmormântării, Thalia s-a împăcat cu sora ei, actriţa de telenovele Laura Zapata, cu care nu s-a înţeles ani buni, în special de la răpirea Laurei din 2002.

Actriţa a acuzat-o atunci pe Thalia că ar fi atras atenţia răufăcătorilor, pentru că a vorbit mai mereu în public despre averea şi despre cadourile pe care le-a primit de la soţul ei.

Suferinţa pentru pierderea mamei lor, Yolanda Miranda, le-a unit din nou pe cele două surori.

Luni, 27 iunie, Thalia s-a întors acasă cu bebeluşul şi cu această ocazie şi-a exprimat din nou sentimentele pe pagina ei de Twitter: “Ce combinaţie de sentimente. Cu o lună în urmă mi-am pierdut mama, care era prietena mea cea mai bună şi azi ajunge în casa mea fiul meu, lumina, puterea şi speranţa. Misterioasele sunt căile vieţii. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton