Homepage  / Vedete străine

Cât de bine arată Thalia la 50 de ani! A pozat sexy și a făcut fotografiile publice

Cât de bine arată Thalia la 50 de ani! A pozat sexy și a făcut fotografiile publice

de Roxana Mirea,

Thalía este una dintre cele mai cunoscute actrițe și soliste din lume, iar la cei 50 de ani ai ei, arată incredibil. Parcă timpul s-a oprit în loc și nu există mari diferențe între Thalia de acum și cea din telenovelele „Sărmana Maria”/ „María la del Barrio”, „Marimar”, „Rosalinda” sau „María Mercedes”. Dovada acestui lucru o reprezintă și ultimele fotografii pe care le-a publicat în mediu online și care i-au luat prin surprindere pe fanii ei.

Cât de bine arată Thalia la 50 de ani

Cine ar putea crede că Thalía are 50 de ani, nu-i așa? Celebra artistă are un corp de invidiat, lucru care se poate observa și din fotografiile sexy pe care le-a publicat acum câteva zile pe Instagram. Thalía s-a fotografiat aproape dezbrăcată, purtând doar lenjerie intimă, un corset din dandelă, mănuși lungi, negre și dresuri tip plasă. De asemenea, artista a accesorizat întreaga ținută cu o pălărie.

Vedeta a explicat că imaginile reprezintă câteva amintiri de la filmările pentru videoclipul melodiei „Estoy soltera”, pentru care a colaborat cu Leslie Shaw și Farina.

„Este timpul să ne trezim din această pandemie și să nu uităm cât de sexy putem fi”, a scris cântăreața pe Instagram, la un moment dat.

Fanii Thaliei au fost încântați să vadă fotografiile sexy cu artista și nu puțini au fost cei care i-au complimentat talia de viespe.

Ești senzuală, atrăgătoare și frumosă”, „Îmi place corsetul, dar și cât de frumos se vede talia ta”, „Regina. Nimic nu s-a schimbat! Te iubesc. Întotdeauna” sau „WOW! Cât de frumoasă și sexy”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton