Homepage  / Articole

Thalia se laudă că are tot ce-i trebuie!

Thalia se laudă că are tot ce-i trebuie!

de Redactia Tvmania

Îndrăgita actriţă şi cântăreaţă mexicană, care a revenit la Acasă din 29 septembrie în telenovela „Rosalinda”, declară că traversează cea mai frumoasă perioadă a vieţii ei.

.

La 39 de ani, Thalia se simte şi arată minunat. Şi-a revenit complet după boala de piele Lyme transmisă printr-o căpuşă, este implicată în numeroase proiecte şi se bucură de rolul de mamă.

„Am avut momente minunate de-a lungul carierei mele, iar acum mă simt împăcată cu mine însămi, sunt mulţumită de ceea ce sunt ca femeie şi ca artistă”, a spus ea.

Thalia a scos, la sfârşitul lunii septembrie, încă un material discografic, „Thalia en primera fila”, care conţine single-uri-le „Ay amor” şi „Pienso en ti”, două remixuri, dar şi un DVD despre viaţa ei.

Lansarea acestui CD vine ca o continuare a albumului „Primera fila” (primul CD live al Thaliei), pe care l-a lansat anul trecut şi care a avut un succes neaşteptat în Mexic.

„Primera fila” a fost vândut în peste 500.000 de copii într-o perioadă în care, spune ea, „vânzările au scăzut foarte mult”.

De asemenea, Thalia are şi două proiecte editoriale. Ea pregăteşte o carte autobiografică, în care va da foarte multe sfaturi tuturor femeilor, şi încă una despre bebeluşi inspirată de fiica ei, Sabrina Sakaë (desenele din această carte sunt realizate chiar de Thalia).

În trecut, artista a mai lansat două cărţi, una cu tipsuri pentru frumuseţe şi alta cu sfaturi pentru femeile însărcinate.

.

Thalia aruncă săgeţi în Colunga

Cât priveşte întoarcerea pe micul ecran într-o telenovelă, Thalia spune că ofertele sunt constante, însă aşteaptă „personajul care să mă împlinească”.

Anul acesta, Thaliei i-a fost oferit rolul interpretat de Lucero în serialul „Soy tu dueňa”, care rulează în prezent în Mexic şi care este remake-ul telenovelei „Stăpâna”.

Producătorul Nicandro Diaz ar fi vrut să refacă cuplul Thalia-Fernando Colunga din telenovela „Sărmana Maria”, însă, din cauza agendei prea încărcate, Thalia nu a putut accepta oferta.

Chiar şi aşa, Thalia are cuvinte de laudă (deşi pot fi interpretate şi răutăcios) la adresa lui Colunga.

„Este un bărbat nemaipomenit. A reuşit să-şi construiască o carieră incredibilă şi sunt foarte mândră de el. El a început cu un rol micuţ într-o telenovelă de-a mea, „Maria Mercedes”, şi mi se pare fantastic unde a ajuns acum”, a spus Thalia.

De curând, actriţa a trăit noi emoţii şi asta pentru că fiica ei, Sabrina Sakaë, care a împlinit pe şapte octombrie trei ani, a început să meargă la grădiniţă.

Iar Thalia nu mai poate de fericire când vede că Sabrina are tot înclinaţii artistice:

„Îi place să cânte şi să picteze”, a zis ea încântată. Deşi a negat zvonurile că ar fi însărcinată, Thalia a declarat că îşi mai doreşte un copil cu soţul ei, impresarul Tony Mottola, cu care se înţelege excelent după aproape zece ani de căsnicie.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton