Homepage  / Articole

Thalia şi Jennifer Lopez au ajuns la cuţite

Thalia şi Jennifer Lopez au ajuns la cuţite

de Redactia Tvmania

Atât Thalia (40 de ani), cât şi Jennifer lopez (43 de ani) vor să primească rolul principal într-un muzical de pe Broadway, care va fi o biografie a cuplului Gloria şi Emilio Estefan.

Cele două artiste îşi doresc foarte mult să o interpreteze pe cubaneza Gloria Estefan, figură importantă a muzicii latino americane.

“Jennifer şi Thalia ar da orice să pună mâna pe acest rol. Jennifer lopez chiar i-a contactat pe Gloria şi Emilio şi le-a zis că celebritatea ei se va vedea în vânzarea biletelor”, a zis o sursa citată de “National Enquirer”.

La rândul ei, Thalia se consideră cea mai potrivită pentru a o interpreta pe Gloria pentru că, ea şi soţul ei, Tommy Mottola, sunt prieteni foarte buni cu soţii Estefan. “Thalia e ca un membru al familiei lor”, a zis un apropiat.

Şi dacă această ştire nu era suficientă, între timp, a început să mai circule încă un zvon. Actorul cubanez William Levy va fi cel care îi va viaţă lui Emilio pe scenă. Levy a auzit din presă de acest lucru şi a declarat că nu a semnat nimic până acum. Actorul de telenovele a declarat că i-ar plăcea să joace în acest muzical, dar că nu a vorbit încă nici cu producătorul Ismael Cala, nici cu Emilio Estefan.

“Eu şi Emilio ne înţelegem foarte bine, chiar vorbim în fiecare zi, pentru că el e în Miami şi eu în Mexic, însă nu am discutat despre acest lucru până acum”, a zis Levy.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton