Homepage  / Vedete străine

Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 24 de ani de relație. Mesajul emoționant al artistei: „Suntem atât de norocoși”

Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 24 de ani de relație. Mesajul emoționant al artistei: „Suntem atât de norocoși”
7

de Redactia Tvmania

Thalia și Tommy Mottola au sărbătorit 24 de ani de relație, iar artista a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale.

Thalia trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Tommy Mottola. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, de 22 de ani, cei doi se iubesc ca în prima zi. Drept dovadă stau mesajele emoționante și imaginile pe care le pun cei doi pe Instagram.

Pe 24 iulie, cei doi au sărbătorit 24 de ani de relație, iar artista a marcat momentul printr-un mesaj făcut public pe rețelele sociale. „Ne-am găsit unul pe celălalt în lumea asta nebună. Tommy Mottola suntem atât de norocoși și de binecuvântați. Te iubesc”, a scris Thalia, alături de o imagine cu ei.

Cei doi s-au căsătorit pe 3 decembrie în 2000, la catedrala St. Patrick din New York, după ce s-au cunoscut într-un restaurant din metropola americană, dar dragostea lor pare că devine mai puternică pe zi ce trece. Cei doi au împreună 2 copii Sabrina și Matthew.

thalia-si-sotul-eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mai mult, cei doi par că au descoperit elixirul tinereții, pentru că niciunul nu-și arată vârsta. Tommy a împlinit pe 14 iulie 75 de ani, iar interpreta piesei „Amor a la mexicana” are 51 de ani, dar arată la fel de bine ca în tinerețe.

Thalia, fabuloasă în costum de baie la 51 de ani

Thalia a postat un filmuleț cu ea în costum de baie pe Instagram, iar imaginile s-au viralizat imediat. Îndrăgita actriță din „Sărmana Maria” se află într-o formă fizică de invidiat și poate lăuda și acum cu o talie de viespe și un corp perfect tonifiat. Ea apare îmbrăcată într-un costum de baie roz, format din două piese. Cântăreața râde și dansează în fața camerei de filmat, iar imaginile au iscat un val de reacții.

Mulți au ales să o critice. Aceștia au fost de părere că e penibil să danseze așa prostește la vârsta ei și că este exagerat de slabă: „Întotdeauna a crezut că frumusețea înseamnă să fie slabă, iar obsesia ei pentru asta se vede în imaginile de mai sus. Arată ridicol dansând așa!”, „Serios, zici că te vezi cu corpul unui copil etiopian subnutrit?”.

Însă, alții i-au sărit imediat în apărare și au lăudat-o pentru felul în care arată.

„Frumoasa Thalia! Și o lecție bună pentru cei care nu au grijă de corpul lor, care preferă un hamburger în detrimentul unui piept de pui la grătar sau cartofi prăjiți în loc de o salată… Un minut la gură și o viață întreagă pe șolduri și burtă. Acele femei nepăsătoare sunt primele care critică zeițe precum Thalia. Ganduri mai pozitive și mai puțină invidie”, „Fabuloasă”, „Superbă”, Siluetă de invidiat!”, „Tinerețe fără bătrânețe, Thalia. Arăți pe zi ce trece mai bine!”, „Thalia face parte din echipa Barbie!”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Se știe că Thalia a fost preocupată mereu de aspectul fizic și a fost acuzată că a apelat la tot felul de intervenții pentru a se menține în formă, cum că și-ar fi scos două coaste pentru a dobândi o talie mai mică, dar frumoasa cântăreață a evitat să comenteze aceste zvonuri. Însă, ea recunoaște că are mare grijă de corpul ei și se filmează adesea în timp ce face antrenamente intense la un aparat pe pilates pe care și l-a montat în casă.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton