Homepage  / Articole

Thalia vrea să fie din nou regina telenovelelor

Thalia vrea să fie din nou regina telenovelelor

de Redactia Tvmania

La 13 ani de când a filmat “Rosalinda” - telenovelă difuzată de postul Acasă Gold-, Thalia va juca din nou într-o producţie latino al cărei scenariu a fost scris special pentru ea. Ea are însă noutăţi şi pe alte planuri, scrie revista “TV Satelit” din 28 aprilie.

Thalia a renunţat la telenovele în 1999, când a terminat de filmat “Rosalinda”, însă de atunci primeşte tot mai des oferte. An de an, producătorii de la Televisa i-au propus să se întoarcă pe micile ecrane, însă artista a preferat să-şi vadă de cariera muzicală, să lanseze cărţi şi să se ocupe îndeaproape de familia pe care şi-a întemeiat-o alături de impresarul Tommy Mottola (62 de ani) în anul 2000.

De curând însă, Thalia ar fi acceptat să joace din nou într-o astfel de producţie. Potrivit Tvynovelas.com, vedeta latino a fost convinsă de producătorul Pedro Torres să apară într-un nou serial în condiţiile în care scenariul a fost scris special pentru ea.

S-a vehiculat că partenerul ei ar fi actorul Sergio Sendel, însă, mai nou, se aude că Thalia ar dori ca protagonistul producţiei şi partenerul ei să fie numai William Levy, cubanezul aflat pe val în SUA cu participarea lui la “Dancing with the Stars”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton