Homepage  / Vedete străine

Thandiwe Newton ar putea fi internată după ce a fost concediată din filmul „Magic Mike 3”. Actrița e în pragul divorțului

Thandiwe Newton ar putea fi internată după ce a fost concediată din filmul „Magic Mike 3”. Actrița e în pragul divorțului

de Roxana Mirea,

Ies la iveală noi detalii despre motivul pentru care Thandiwe Newton a părăsit distribuția filmului „Magic Mike’s Last Dance”. Inițial, s-a spus că actrița a fost dată afară după o ceartă aprinsă cu Channing Tatum. Ei bine, se pare că adevărul ar fi altul. Thandiwe Newton s-ar confrunta cu probleme emoționale pe fondul despărțirii de soțul ei și s-a putea să fie internată într-un centru de reabilitare și recuperare.

Thandiwe Newton se confruntă cu probleme emoționale

Thandiwe Newton se îndreaptă probabil spre un centru de reabilitare și recuperare după ce a ieșit dramatic din „Magic Mike 3” pentru că s-a comportat bizar pe platoul de filmare pe fondul destrămării căsniciei sale.

Actrița se afla la Londra pentru filmările pentru „Magic Mike’s Last Dance”, alături de Channing Tatum, când angajații de pe platou au început să se îngrijoreze pentru sănătatea ei, potrivit Page Six.

Agentul ei a zburat de la Los Angeles spre Londra pentru a încerca să aplaneze lucrurile, dar marți, actrița din „Westworld”, în vârstă de 49 de ani, a fost trimisă cu avionul înapoi în Statele Unite în speranța că va va primi ajutor de specialitate.

Mai multe surse spun că Newton s-a luptat cu probleme emoționale și familiale după ce s-a despărțit de soțul, Ol Parker, cu care are trei copii.

O sursă a spus: „Thandiwe s-a comportat ciudat pe platou, a fost foarte tensionată. Aparenta ei cădere nervoasă a cauzat atât de multe perturbări, încât a devenit clar că nu poate juca rolul. Se întâmplă multe în viața ei personală, ea și soțul ei s-au despărțit. Părea atât de stresată încât și-a adus chiar și cei doi iepuri de companie la hotel pentru sprijin emoțional. Și-a concediat agentul din Marea Britanie, iar apoi agentul ei din SUA, Gaby Morgerman, a zburat din Los Angeles pentru a încerca să calmeze lucrurile.

Echipa lui Thandiwe vrea ca ea să meargă la reabilitare pentru a primi sprijin pentru sănătatea mintală. Trebuia să plece imediat într-o instituție, au încercat la o clinică de reabilitare din Malibu, dar nu au putut să o ia. Acum se fac aranjamente pentru a merge la o instituție din Arizona, dacă ea este de acord să meargă.”

Thandiwe Newton nu s-ar fi certat cu Channing Tatum

Anterior s-a raportat că actrița a fost concediată de pe platoul de filmare al filmului „Magic Mike” din cauza unei dispute aprinse cu colegul de platou Channing Tatum din cauza subiectului reprezentat de faptul că Will Smith l-a lovit pe Chris Rock la Premiile Oscar 2022.

Mai multe surse spun că nu a existat un „schimb tensionat de cuvinte” între ea și Tatum, în vârstă de 41 de ani, care este atât vedeta, cât și producătorul seque-lului „Magic Mike”, și rămân în relații bune. Producătorii au înlocuit-o acum pe Newton cu Salma Hayek, iar toate scenele în care este implicat personajul ei vor trebui să fie filmate din nou.

Un purtător de cuvânt al Warner Bros. a declarat anterior că Newton „a luat decizia dificilă de a se retrage din producția filmului ‘Magic Mike’s Last Dance’ de la Warner Bros. Pictures pentru a se ocupa de probleme de familie”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton