Homepage  / Netflix

Topher Grace, Ashton Kutcher, Mila Kunis și alte vedete din „Anii ’70” vor juca în noul serial „That ’90s Show”, care se va vedea pe Netflix

Topher Grace, Ashton Kutcher, Mila Kunis și alte vedete din „Anii ’70” vor juca în noul serial „That ’90s Show”, care se va vedea pe Netflix

de Andreea Hentea,

Dacă la sfârșitul anului trecut scriam că platforma Netflix a comandat un spin-off al celebrei producții „That ’70s Show”, recent au început filmările la viitorul „That ’90s Show”. Noua producție îi va avea în distribuție, ca invitați speciali, pe câțiva dintre protagoniștii serialului original, deveniți celebri, printre care Topher Grace, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Laura Prepon și Wilmer Valderrama, scrie tvline.com. 

Sitcomul „That ’70s Show” a fost, la vremea sa, un succes, cu eroi doar un pic mai tineri decât cei din „Prietenii tăi”. Povestea îl avea în centru pe adolescentul Eric Forman (Topher Grace), un elev de liceu care trăia tot felul de experiențe și se maturiza alături de grupul său de prieteni din Wisconsin.

Serialul a fost creat de Bonnie și Terry Turner și difuzat între 1998 și 2006 pe canalul Fox. A fost redifuzat apoi, pentru o perioadă limitată, de Netflix în Statele Unite. Serialul a avut succes în special datorită parodiei inteligente a atitudinilor, mentalităților și fițelor epocii pe care o descria. 

În rolurile prietenilor lui Eric, care aveau, ca și el, cam 18-19 ani la începutul poveștii din „That ’70s Show”, jucau Ashton Kutcher și Mila Kunis (viitori soți, care s-au cunoscut cu prilejul acestui sitcom, dar au fost, pe atunci, doar colegi), Laura Prepon (care era Donna Pinciotti, fata de care era îndrăgostit Eric), Seth Green, Jessica Simpson, Josh Meyers și Wilmer Valderrama.

Recent, conform tvline.com, Topher Grace, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Mila Kunis și Ashton Kutcher au semnat contracte pentru a apărea, ca invitați speciali, în câte un episod din „That ’90s Show”, care se va vedea pe Netflix, reluând rolurile lui Eric Forman, Donna Pinciotti, Fez, Jackie Burkhart și Michael Kelso.

Rolurile maturilor din serialul original erau jucate de Kurtwood Smith și Debra Jo Rupp, care erau părinții lui Eric (Red și Kitty Forman) și care vor reveni, și ei, în „That ʿ90s Show”.

De asemenea, în serialul de atunci apăreau Marion Ross (bunica Forman), Don Stark și Tanya Roberts, care erau părinții Donnei (Bob și Midge Pinciotti), Brooke Shields, Luke Wilson, Katey Sagal (deja celebră ca interpretă a lui Peg Bundy, pe care o jucase în „Familia Bundy” / Married with Children”, între 1987 și 1997), Mary Tyler Moore, James Avery, dar și irezistibila Betty White. 

„That ’90s Show”, ce vom vedea în viitorul serial Netflix

Această resuscitare a serialului „Anii ’70” se petrece la 15 ani după finalul seriei originale difuzate de Fox. Acțiunea începe în 1995. Fiica lui Eric și a Donnei, Leia, jucată de Callie Haverda (cunoscută din producția Hulu „Shut Eye”), își vizitează bunicii în Point Place, Wisconsin, în vacanța de vară. Acolo, o nouă generație de copii leagă prietenii, sub ochii vigilenți ai bunicilor Kitty și Red Forman.

Primul sezon al serialului, ale cărui filmări au început în februarie, va avea zece episoade, însă data de premieră nu a fost încă precizată.

„That ’90s Show” este creat de Gregg Mettler și îi are ca producători executivi tot pe Bonnie și Terry Turner, ca și serialul original. Morala pe care o sugerează serialul este că „Sexul, drogurile și rock’n roll-ul nu mor niciodată, ci doar își schimbă înfățișarea” pentru fiecare generație. 

Foștii adolescenți, vedetele de azi

Topher Grace joacă în prezent rolul lui Tom din serialul ABC „The Economics”. De-a lungul timpului, el a jucat în „Șef, și puțin mai mult!”, „Interstellar: Călătorind prin univers”, „O noapte de neuitat”, „Nuntă cu peripeții”, „Un mafiot la Hollywood” sau „Oglinda neagră”. 

Laura Prepon a jucat rolul lui Alex Vause din producția Netflix „Orange Is the New Black”, difuzat timp de șapte sezoane, până în 2019, dar și în seriale precum „Castle”, „Dr. House” sau „Cum am cunoscut-o pe mama voastră”.

Wilmer Valderrama joacă în „NCIS”, de la CBS, care a fost reînnoit recent pentru sezonul 20. Actorul se pregătește în prezent să joace într-un remake al filmului „Zorro”, realizat de ABC. De asemenea, el a jucat în „Anatomia lui Grey”, „De la apusul la răsăritul soarelui”, „Raport special” și a pus vocea unui personaj principal din oscarizatul „Encanto”.  

După ce a fost succesorul lui Charlie Sheen din celebrul „Doi bărbați și jumătate”, Ashton Kutcher a jucat alături de Debra Winger, Sam Elliott, Danny Masterson și Wilmer Valderrama în longevivul serial Netflix „The Ranch”. 

Pe marile ecrane l-am văzut în „Mariaj de Vegas”, „Playboy de L.A.”, „Ziua îndrăgostiților”, „Fără obligații” și „Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea”. 

Mila Kunis continuă să pună vocea lui Meg Griffin din „Family Guy”, care se află în prezent la sezonul douăzeci, a apărut ca invitată specială în „Curb Your Enthusiasm” și în „Doi bărbați și jumătate”, unde a jucat alături de Ashton Kutcher. Cei doi actori sunt căsătoriți din 2015 și au doi copii.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton