Homepage  / Seriale britanice

The Cleaner, serial BBC. Tot ce e important de știut despre comedia polițistă cu Greg Davies în rolul principal

The Cleaner, serial BBC. Tot ce e important de știut despre comedia polițistă cu Greg Davies în rolul principal

de Andra Stana,

„The Cleaner” se numără printre serialele din grila BBC First, noul canal de seriale britanice lansat în România. Producția îi are în distribuție pe Greg Davies, Helena Bonham Carter și David Mitchell.

„The Cleaner”, unul dintre serialele britanice disponibile la BBC First în România

BBC First, care s-a lansat deja în România, promite să ofere telespectatorilor pasionați de seriale britanice cele mai îndrăgite producții originale din Marea Britanie, având ca personaje principale actori celebri și purtând semnătura unor creatori premiați la nivel internațional.

„The Cleaner” este un serial de comedie format din 6 episoade a câte 30 de minute. Acesta a avut premiera în Marea Britanie pe postul BBC One, pe 10 septembrie 2021. Producția îi are în distribuție pe Greg Davies, Helena Bonham Carter și David Mitchell.

Davies conduce distribuția în rolul lui Wicky, un agent de curățenie bârfitor, responsabil cu curățarea sângelui de la scenele de crime macabre. „Pentru Wicky, o baie de sânge este doar un obstacol între el și următoarea halbă de bere”, explică Davies, citat de radiotimes.com.

Inspirată de serialul german „Der Tatortreiniger” (Curățătorul de la locul crimei), comedia în șase părți îl urmărește pe Paul „Wicky” Wickstead în timp ce își îmbracă costumul de protecție și interacționează cu o serie de personaje, „de la rudele victimelor, angajatori, vecini și cunoștințe, până la, ocazional, chiar criminalii înșiși”, arată BBC.

The Cleaner, program de difuzare

În România, The Cleaner a avut premiera pe BBC First pe 12 noiembrie. Serialul cu Greg Davies, câștigătorul BAFTA, în rolul personajului principal (Wicky) poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, de la ora 21.30.

Distribuția The Cleaner, serial BBC FIRST

Davies conduce distribuția din „The Cleaner” în rolul lui Paul „Wicky” Wickstead, un tehnician din Shropshire a cărui ocupație este să curețe scenele crimelor.

Helena Bonham Carter din „The Crown” și David Mitchell din „Peep Show” sunt, de asemenea, actori în serial. Alături de ei se află și Stephanie Cole (Still Open All Hours), Donald Sumpter (Game of Thrones), Shobu Kapoor (Four Weddings and a Funeral), Ruth Madeley (Years and Years) și Layton Williams (Bad Education).

Mi-a făcut mare plăcere să o interpretez pe Sheila, parte din amestecul eclectic (și uneori criminal) de personaje cu care „Wicky” se întâlnește în timpul muncii sale macabre, dar necesare”, a declarat Bonham Carter.

Între timp, Jo Hartley o interpretează pe „Maggie, cea care a scăpat. Prima iubire a lui Wicky și fosta iubită pe termen lung”, la care se face referire de-a lungul întregului serial. În cele din urmă, aceasta apare în episodul șase.

Zita Sattar din Casualty, Georgie Glen din The Crown, Bill Skinner din Ted Lasso și Esmonde Cole din Still So Awkward completează distribuția secundară.

Sunt încântat că această colecție remarcabilă de actori a fost de acord să apară alături de mine pe ecran. Să spăl sânge într-un costum de protecție în fața lor va fi o plăcere”, a spus Davies, referitor la colegii săi din „The Cleaner”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton