Homepage  / Prime Video

„The Consultant”. Tot ce trebuie să știți despre noul serial Amazon, cu actorul Christoph Waltz în rol principal

„The Consultant”. Tot ce trebuie să știți despre noul serial Amazon, cu actorul Christoph Waltz în rol principal

de Roxana Mirea,

„The Consultant” este noul serial de pe Amazon Prime Video. Rolul principal este interpretat de Christoph Waltz, care îl joacă pe Regus Patoff, un consultant sinistru, care le dă mari bătăi de cap angajaților unei companii. Iată tot ce trebuie să știți despre serialul Amazon „The Consultant”.

„The Consultant”, noul serial cu Christoph Waltz de pe Amazon Prime Video

În „The Consultant”, Regus Patoff, interpretat de Christoph Waltz, este coșmarul unui corporatist din epoca pandemiei. „Pentru cei care lucrează de la distanță, aveți o oră să ajungeți aici, altfel veți fi concediați”, spune el într-un trailer al serialului de comedie-thriller, potrivit variety.com.

Serialul, care a avut premiera pe 24 februarie, explorează relația sinistră dintre șef și angajat. Atunci când Patoff este angajat în calitate de consultant pentru a îmbunătăți afacerile companiei CompWare, o companie de jocuri bazate pe aplicații, angajații se confruntă cu noi cerințe și provocări care pun totul sub semnul întrebării, inclusiv viața lor. Cu timpul, Patoff capătă tot mai multă putere, până în punctul în care pare să conducă întreaga companie.

Din distribuție mai fac parte Nat Wolff în rolul lui Craig, Brittany O’Grady în rolul lui Elaine și Aimee Carrero în rolul lui Patti.

Trailerul dezvăluie că angajarea lui Patoff la CompWare vine după moartea sângeroasă a directorului general, în biroul său – și că în CV-ul lui scrie că oferă consultanță pentru o companie al cărei director general a murit la doar două săptămâni după ce l-a adus pe Patoff în echipa sa.

Cum te bucuri de industria jocurilor?”, îi spune Craig lui Patoff în trailer, în timpul unei conversații întâmplătoare într-un bar.

Fără să ia act de întrebare, Patoff răspunde: „Cu câți dintre acești patroni crezi că am putea lupta? Cred că eu aș putea lupta cu patru dintre ei, iar tu i-ai putea supune pe ceilalți trei”. Apoi, el izbucnește într-un râs sinistru.

„The Consultant” se bazează pe romanul cu același nume din 2015 al lui Bentley Little. Tony Basgallop este creator și showrunner și este producător executiv alături de Matt Shakman, Christoph Waltz, Steve Stark și Andrew Mittman. Serialul este realizat de MGM Television și Amazon Studios.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton