Homepage  / Netflix

The Crown, sezonul 6. Primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton din serialul Netflix

The Crown, sezonul 6. Primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton din serialul Netflix
5

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton din sezonul 6 din „The Crown”. Acest sezon va fi ultimul din îndrăgita serie, iar Prințul și Prințesa de Wales vor fi interpretați de Ed McVey și Meg Bellamy. Iată cum arată cei doi actori după ce au intrat în pielea personajelor.

Primele imagini cu Prințul William și Kate Middleton din The Crown, sezonul 6

În 2001, prințul Willam și-a început studiile la Universitatea St. Andrews din Scoția, unde a obținut o diplomă de master în geografie și, de asemenea, a câștigat inima colegei de facultate Kate Middleton. Primele zile ale poveștii de dragoste dintre cei doi vor fi prezentate în cel de-al șaselea sezon al serialului „The Crown” de la Netflix, cu Ed McVey în rolul lui William și Meg Bellamy în rolul lui Kate. Ieri, Netflix a publicat primele fotografii cu personajele, precum și o imagine din culise cu McVey și Bellamy în fața unei cafenele din St. Andrews, potrivit Entertainment Weekly.

the-crown-sezonul-6.-primele-imagini-cu-prince-william-si-kate-middleton-din-serialul-netflix-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Distribuția actorilor în rolul cuplului regal a fost anunțată în luna septembrie a anului trecut, în același timp cu cea a lui Rufus Kampa, care va juca în serial o versiune mai tânără a lui William. Kampa îl va interpreta pe William de la vârsta de 15 ani, iar episoadele în care va apărea vor detalia modul în care familia regală a făcut față morții mamei lui William, Diana, prințesă de Wales, survenită în 1997. McVey va intra în rolul lui William în perioada adolescenței târzii și până la vârsta de 20 de ani. „The Crown” va marca debutul profesional pe ecran al tuturor celor trei actori.

În cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului „The Crown” joacă, de asemenea, Imelda Staunton în rolul Reginei Elisabeta a II-a, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip, Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret, Dominic West în rolul Prințului Charles, Elizabeth Debicki în rolul Prințesei Diana, Claudia Harrison în rolul Prințesei Anne și Olivia Williams în rolul Camillei Parker Bowles.

Sezonul 6 din „The Crown” va avea premiera pe Netflix la sfârșitul acestui an.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton