Homepage  / Seriale coreene

„The Fiery Priest”, serialul coreean de comedie este disponibil pe AntenaPLAY

„The Fiery Priest”, serialul coreean de comedie este disponibil pe AntenaPLAY

de Mioara Tronaru,

AntenaPLAY continuă să ofere abonaților săi producții coreene. Prima a fost comedia romantică „The Secret Life of My Secretary” (2019), câte două episoade (din cele 32) în fiecare luni, iar a doua este comedia de acțiune „The Fiery Priest” (2019), care a intrat pe platformă pe 23 aprilie și apare câte un episod (din cele 40) în fiecare sâmbătă.

Un preot cu metode mai puțin catolice

Kim Hae Il (Nam-gil Kim) este un preot catolic. Dar nu e deloc întruparea slujitorului tipic al lui Hristos. E bătăuș, nepoliticos și gură spurcată.

Și gata mai degrabă să îți dea o mamă de bătaie decât să îți livreze o rugăciune despre iubirea de aproapele.

De fapt, Hae Il a renunțat la o carieră în Serviciul Național de Informații, datorită unor tulburări comportamentale, și s-a hotărât să devină preot. Dar temperamentul său impulsiv l-a însoțit și în noua vocație.

S-a stabilit la o biserică din Gudam, dar când mentorul său este ucis, toate instinctele sale de agent secret se reactivează și, împreună cu detectivul Koo Dae Young (Kim Seong-gyoon) și procuroarea Park Kyung Sun (Lee Hanee), pornește pe urmele făptașilor.

Serialul anului 2019

„The Fiery Priest”, în original „Yeolhyeolsaje”, este unul dintre serialele coreene de succes, are șapte premii, majoritatea pentru interpretarea lui Nam-gil Kim, și o nominalizare.

https://www.youtube.com/watch?v=CnVU9tqQmj8&ab_channel=VikiGlobalTV

În plus, și publicul a fost la fel de entuziasmat. Conform Nielsen Korea, site-ul de măsurare a audiențelor în Coreea de Sud, „The Fiery Priest” a fost cel mai urmărit serial din 2019.

Cel mai responsabil de succes a fost actorul Nam-gil Kim, al cărui preot cu o gestionare deficitară a furiei a cucerit telespectatorii. În același timp, „The Fiery Priest” conține și numeroase secvențe de parodie ale unor producții locale (precum „Mr. Sunshine”, „Nameless Gangster: Rules of the Time”, „Reply 1988”, „Along with the Gods: The Two Worlds”) sau internaționale („The Matrix”).

Și poate principalul atu al serialului este umorul. Un fan al producției a scris pe o rețea de socializare: „Nu vă uitați la serialul acesta în timp ce mâncați, deoarece o să râdeți atât de mult încât șansele să vă înecați și să muriți sunt destul de ridicate”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton