Homepage  / Știri / Televiziune

The Humans sunt marii câștigători ai finalei Eurovision România 2018

The Humans sunt marii câștigători ai finalei Eurovision România 2018

de Redactia Tvmania

Trupa The Humans a caștigat finala Eurovision România și va reprezenta țara noastră la Lisabona, în finala Eurovision Song Concert 2018, cu piesa „Goodbye".  

Înființată în urmă cu un an, în februarie, formația a fost alegerea publicului în finala acestui an din România a concursului Eurovision, iar single-ul „Goodbye” a cucerit audiența de la primele note.

Scrisă chiar de membrii trupei și cu un mesaj social puternic, „Goodbye” este a doua piesă a trupei, după single-ul de debut „Indură inima”, lansat în septembrie 2017.

„Trăim intr-o lume grăbită în care noi, oamenii, uităm să vedem frumusețea din jurul nostru și ignorăm poate cea mai importantă “obligație” a noastră, cea de a fi fericiți. Ne luptăm cu noi, cu fricile noastre și încercăm să ne ridicăm singuri.

“Goodbye” este un manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre și de a ne oferi putere unul celuilalt fără sa tinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a condiției sociale. De aceea în clip am folosit măștile albe prin care dorim să subliniem că in esență toți suntem la fel, suntem egali în dreptul de a visa și de a aspira la țeluri cât mai înalte”, spun cei de la The Humans.

Proiectul muzical este format din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru și Alex Matei. Aceștia au făcut parte din proiecte muzicale diferite și au avut reprezentații live alături de artiști ca Andra, Delia, dar și în show-uri TV ca „Vocea României” și „Dansez pentru tine”.

CITEȘTE ȘI:

Prestaţiile românilor la Eurovision. Toate piesele cu care am participat la concurs din 1994 încoace

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton