Homepage  / Cinema

„The Interview” i-a lăsat perplecși pe exilații nord-coreeni

„The Interview” i-a lăsat perplecși pe exilații nord-coreeni

de Redactia Tvmania

Comedia lui Seth Rogen nu i-a făcut să râdă pe cei care au fugit de regimul lui King Jong-Un.

Cu premiera pe 25 decembrie în câteva săli americane și disponibil legal și ilegal pe net, „The Interview” continuă să fie o știre. Filmul lui Seth Rogen nu i-a amuzat deloc pe critici și nici pe cei care au fugit din Coreea de Nord. „Habar nu am ce îi face să râdă pe străini”, a declarat Kim Sung-Min, instalat în Coreea de Sud, pentru AFP, preluat de www.premiere.fr.

The Interview  Seth Rogen și Evan Goldberg

Deloc sensibil la genul de umor al lui Seth Rogen și James Franco, care interpretează protagoniștii din film, Park Sang-Hak a mărturisit și el pentru agenția de presă că „nu e o comedie pentru el”, dar pentru liderul nord-coreean este o „bombă”. Prezentându-l pe Kim Jong-Un ca un fan al lui Katy Perry și umplându-l de ridicol ar putea „deschide ochii” nord-coreenilor asupra regimului. Un act pentru care el ar fi capabil chiar să trimită filmul „în baloane cu helium” în Coreea de Nord.

Chiar dacă „The Interview” nu i-a făcut să râdă pe exilații nord-coreeni, a provocat însă furia lui Kim Jong-Un care vrea să interzică pelicula la ONU, a provocat un pirataj de o amploane nemaivăzută asupra studiourilor Sony și un conflict diplomatic între SUA și Coreea de Nord. Dealtfel SUA a anunțat sâmbătă o nouă serie de sancțiuni financiare, măsuri calificate drept „respingătoare și ostile” de către Coreea de Nord.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton