Homepage  / Filme Online

The Last Thing He Told Me. Ce știm despre viitorul serial cu Jennifer Garner în rol principal, difuzat de Apple TV+

The Last Thing He Told Me. Ce știm despre viitorul serial cu Jennifer Garner în rol principal, difuzat de Apple TV+
3

de Andra Stana,

Jennifer Garner joacă rolul principal în serialul The Last Thing He Told Me. În noul proiect, care va fi difuzat de Apple TV+, fosta soție a lui Ben Affleck are un mister de dezlegat. Când e programată premiera.

[toc]

Jennifer Garner, protagonista din The Last Thing He Told Me

The Last Thing He Told Me, un viitor thriller în care joacă Jennifer Garner, va fi difuzat pe Apple TV+ începând de vineri, 14 aprilie, a anunțat miercuri distribuitorul de streaming. Primele două episoade (din șapte) vor fi lansate în acea zi, urmate de câte un episod în fiecare vineri până pe 19 mai, scrie tvline.com.

Bazat pe romanul bestseller al Laurei Dave (care a co-creat serialul împreună cu soțul Josh Singer), The Last Thing He Told Me o are ca protagonistă pe Garner în rolul lui Hannah, o femeie care trebuie să „muncească” să aibă o relație cu fiica ei vitregă de 16 ani, Bailey (Angourie Rice din Mare of Easttown), pentru a afla adevărul despre motivul pentru care soțul ei a dispărut în mod misterios.

Ce actori joacă în The Last Thing He Told Me, noul serial difuzat de Apple TV+

Producția este ecranizarea cărții omonime scrise de Laura Dave, care s-a aflat peste șase luni pe celebra listă alcătuită de New York Times a celor mai bine vândute titluri. Cartea „The Last Thing He Told Me” s-a vândut în peste 1,3 milioane de exemplare, fiind deja unul dintre cele mai de succes romane ale anului 2021. Cartea a fost tradusă în 32 de țări (inclusiv în România, cu titlul „Ultimul mesaj”).

În distribuție apar, pe lângă Jennifer Garner, Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones) în rolul soțului dispărut al lui Hannah, Aisha Tyler (Criminal Minds), Augusto Aguilera (Promised Land), Geoff Stults (Enlisted) și John Harlan Kim (9-1-1-1).

Garner este, de asemenea, producător executiv împreună cu Dave, Singer, Lauren Neustadter și Reese Witherspoon (prin intermediul companiei sale de producție Hello Sunshine).

Primele imagini din noul proiect al lui Jennifer Garner

The Last Thing He Told Me. Ce știm despre viitorul thriller cu Jennifer Garner, difuzat de Apple TV+Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

The Last Thing He Told Me marchează primul rol TV într-un serial al lui Garner de la comedia „Camping” de la HBO, din 2018. Actrița ar fi trebuit să joace într-o altă miniserie Apple TV+, My Glory Was I Had Such Friends, care ar fi reunit-o cu șeful Alias, J.J. Abrams. Din nefericire, proiectul a fost însă abandonat la Apple în august anul trecut.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton