Homepage  / Seriale

„Micuţa toboşăreasă”, tot ce trebuie să știți despre serialul cu Florence Pugh. Când are premiera la TV

„Micuţa toboşăreasă”, tot ce trebuie să știți despre serialul cu Florence Pugh. Când are premiera la TV

de Roxana Mirea,

„The Little Drummer Girl” / „Micuţa toboşăreasă” este un serial de televiziune, lansat în anul 2018, care se bazează pe romanul cu același nume din 1983 al lui John le Carré. Protagoniștii mini-seriei sunt Florence Pugh, Alexander Skarsgård și Michael Shannon. Iată tot ce trebuie să știti despre „ The Little Drummer Girl”. Când va avea premiera la TV.

Serialul „Micuţa toboşăreasă”, difuzat de TVR 2

„The Little Drummer Girl” este o mini-serie de 6 episoade, care a fost difuzată pentru prima dată pe BBC One, în Marea Britanie, la 28 octombrie 2018 și pe AMC în Statele Unite, în cursul lunii noiembrie 2018. Acum, serialul va fi difuzat și la noi, pe TVR 2, începând cu data de 18 aprilie 2023. De asemenea, „The Little Drummer Girl” se găsește și pe HBO Max.

Serialul, regizat de cunoscutul regizor sud-coreean Park Chan-wook, este o adaptare după romanul cu același nume scris de John le Carré și publicat în 1983. Cartea a fost tradusă și la noi, cu titlul „Micuța toboșăreasă”.

„The Little Drummer Girl” este o poveste clasică de spionaj, care a fost adusă pe marele ecran de George Roy Hill sub forma unui film, în 1884, iar actorii principali au fost Diane Keaton, Yorgo Voyagis și Klaus Kinski.

Versiunea mai actuală a poveștii nu se lasă mai prejos, mai ales că se poate lăuda cu o distribuție de excepție. Florence Pugh oferă o interpretare excelentă într-un rol dificil. Personajul ei este sincer și credibil, iar actrița iese în evidență ca fiind adevărata vedetă a seriei.

Distribuția serialului „The Little Drummer Girl”

Serialul îi are ca protagoniști pe Alexander Skarsgård (Big Little Lies), în rolul lui Becker, pe Michael Shannon (The Shape of Water, Nocturnal Animals), în rolul lui Kurtz, și pe Florence Pugh (Lady Macbeth), în rolul lui Charlie.

Din distribuție, mai fac parte actorii Simona Brown, Clare Holman, Kate Sumpter, Alessandro Piavani, Amir Khoury, Katharina Schüttler și Michael Moshonov.

Miniseria este coprodusă de BBC, AMC și The Ink Factory, în parteneriat cu 127 Wall. Simon și Stephen Cornwell sunt producători executivi, alături de John le Carré, Mona Qureshi din partea BBC.

Despre ce este vorba în The Little Drummer Girl

„The Little Drummer Girl” țese o poveste explozivă de spionaj și intrigă internațională, de dragoste și trădare. Tânăra și strălucitoarea actriță Charlie (Pugh) face cunoștință cu un străin intrigant în timp ce se află în vacanță în Grecia, dar devine rapid evident că intențiile acestuia sunt departe de a fi romantice. Bărbatul este Becker (Skarsgård), un ofițer de informații israelian, care o implică într-un complot complex și cu miză mare orchestrat de maestrul spionajului, Kurtz (Shannon). Acțiunea se petrece la sfârșitul anilor 1970.

Narațiunea începe brusc, cu un atac terorist. Este încă un episod dintr-o serie de atacuri puse la cale de vicleanul și misteriosul terorist palestinian Khalil. Între timp, agentul șef al serviciilor secrete israeliene, Martin Kurtz (Michael Shannon), este pe urmele lui. Împreună cu echipa sa și cu agentul special Becker (Alexander Skarsgård), Kurtz concepe un plan complex pentru a se infiltra în rândurile organizației teroriste. Pentru a realiza acest lucru au nevoie de o momeală și, în acest moment, intră în scenă (în adevăratul sens al cuvântului) Charlie (Florence Pugh).

The Little Drummer Girl – Trailer

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton