Homepage  / Prime Video

„The Marvelous Mrs. Maisel”, tot ce trebuie să știi despre serialul de comedie de pe Amazon Prime

„The Marvelous Mrs. Maisel”, tot ce trebuie să știi despre serialul de comedie de pe Amazon Prime

de Andreea Hentea,

Proaspăt lansat, al doilea trailer al sezonului 4 din excelentul serial „The Marvelous Mrs. Maisel”, disponibil pe Amazon Prime, ne dezvăluie o schimbare spectaculoasă. Părinții lui Midge se mută împreună cu ea, iar situațiile amuzante care decurg de aici nu se lasă așteptate, scrie collider.com.

Noul trailer al serialului de comedie „The Marvelous Mrs. Maisel”, lansat în 2017 și recompensat până acum cu douăzeci de premii Emmy și trei Globuri de aur, arată foarte promițător, anunțând un sezon patru de nepierdut.

Serialul are în centrul o casnică din  New York, Miriam „Midge” Maisel (Rachel Brosnahan), care hotărăște să intre în industria de  divertisment când își dă seama că are talent pentru stand-up comedy.

„The Marvelous Mrs. Maisel” a ajuns la sezonul 4

Sezonul patru pornește de la oferta făcută de Midge părinților ei, Rose (Marin Hinkle) și Abe Weissman (Tony Shalhoub), de-a se muta în apartamentul său din New York. La scurt timp însă, oferta lui Midge se transformă într-un șir de răfuieli între ea și mama ei, care ține morțiș să le spună tuturor că Midge este cea care s-a mutat la ei. 

Pe parcurs apar mai toate personajele familiare din sezoanele anterioare, iar replicile în rafală și energia cu care ne-au obișnuit poveștile scrise de Amy Sherman-Palladino sunt prezente din plin. Bineînțeles, și de această dată, giganticul departament de costume al serialului s-a întrecut pe sine. 

Sezonul al patrulea, care începe în 1960, reprezintă o înnoire, la fel ca deceniul însuși. Fiecare membru al familiei Weissman se află la o răscruce de drumuri.

În dorința de a-și perfecționa aparițiile scenice, Midge își găsește un loc de muncă în care are libertate totală de creație și își propune să pășească pe urmele celebrului Lenny Bruce (Luke Kirby), cu orice risc.

Nu peste mult timp, noul job începe să-i complice relațiile cu prietenii și cu familia.

Cine sunt actorii din „The Marvelous Mrs. Maisel”

Pe lângă distribuția principală, care îi include pe Rachel Brosnahan, Tony Shalhoub, Marin Hinkle (inimitabila Judith Harper din „Doi bărbați și jumătate”) și Alex Borstein (care joacă rolul lui Susie Myerson, managerul lui Midge), noul sezon va include câteva nume noi.

Pe lângă Kelly Bishop și Milo Ventimiglia, bine cunoscuți din „Fetele Gilmore”, celălalt mare succes datorat lui Amy Sherman-Palladino, îi vom vedea, în sezonul patru, pe John Waters, Kevin Pollak, Jane Lynch, dar și pe Jason Alexander, celebrul George Costanza din „Seinfeld”. Daniel Palladino, soțul și colaboratorul constant al lui Amy Sherman-Palladino, care a lucrat anterior la „Family Guy”, se regăsește pe genericul serialului în calitate de producător executiv. 

Al patrulea sezon din „The Marvelous Mrs. Maisel” se va lansa pe 18 februarie 2022, pe Amazon Prime, dată de la care vor fi disponibile câte două episoade noi în fiecare săptămână, timp de o lună. Aceasta este o strategie nouă a producătorilor, care lansau în trecut câte un sezon întreg. 

Până la premiera din februarie, puteți vedea trailerul sezonului patru aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton