Homepage  / Trailer

Trailerul filmului „The Marvels” o prezintă pe Brie Larson într-o misiune care „va schimba totul”

Trailerul filmului „The Marvels” o prezintă pe Brie Larson într-o misiune care „va schimba totul”

de Andreea Hentea,

Publicat recent, trailerul filmului „The Marvels” le prezintă pe Brie Larson, Teyonah Parris și Iman Vellani făcând echipă într-o misiune care „va schimba totul și pe toată lumea”, scrie hollywoodreporter.com.

Noul film „The Marvels”, continuarea producției „Captain Marvel” (2019), este regizat de Nia DaCosta („Candyman”). Filmul, în care Brie Larson reia rolul lui Carol Danvers alias Captain Marvel, va avea premiera în cinematografe pe 10 noiembrie 2023.

Noul trailer ne-o arată pe Carol dotată cu puteri care o fac să urce mai sus, mai repede și mai departe, de data aceasta având câțiva aliați surpriză. Lângă ea se află Iman Vellani (prezența vulcanică din serialul Disney Plus „Ms. Marvel”), care o joacă aici pe Kamala Khan / dra. Marvel, precum și Teyonah Parris, care este Monica Rambeau, versiunea adultă a personajului Captain Marvel.

Eroina și-a făcut intrarea în universul Marvel o dată cu filmul „WandaVision” (2021), care a avut-o printre scenariști pe Megan McDonnell, care semnează scenariul și pentru acest „The Marvels”.

Noi legături între eroi

Filmul regizat de Nia DaCosta ne prezintă o poveste în care eroii sunt interconectați într-un mod destul de incomod: de fiecare dată când unul dintre ei își folosește puterile, schimbă cu ceilalți destinația în care se află, așa cum a se anunța încă dintr-o scurtă secvență din finalul primului sezon al serialului „Ms. Marvel”, lansat anul trecut.

Trailerul filmului, ilustrat sonor cu piesa „Intergalactic”, a trupei Beastie Boys, ne prezintă această întreagă echipă, care acționează în timp ce Nick Fury (Samuel L. Jackson) încearcă să-i conducă pe toți într-o misiune oarecum bizară, care promite „să schimbe totul și pe toată lumea”.

Primul film „Captain Marvel” a încasat peste 1 miliard de dolari la box office și a fost regizat de Anna Boden și Ryan K. Fleck. Acțiunea acestuia era plasată în anii 1990 și era legată de cea din „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” / „Avengers: Endgame” (2019). Studiourile Marvel au dezvăluit date despre filmul „The Marvels” anul trecut, la un eveniment D23 (organizat de Disney Fan Club).

Filmul „The Marvels”, pe care îl vom vedea din 10 noiembrie, face parte dintr-o listă de filme din universul cinematografic Marvel care mai include „Guardians of the Galaxy Vol. 3” (care va avea premiera pe 5 mai).

În ceea ce privește serialele, este de așteptat ca studiourile Marvel să lansez sezonul doi din „Loki”, cu Tom Hiddleston în rolul principal, precum și „Secret Invasion”, în care Samuel L. Jackson joacă, de asemenea, rolul lui Nick Fury, iar Ben Mendelsohn pe cel al lui Skrull Talos. Serialul a fost anunțat de o scenă post-generic final din „Captain Marvel”, în care Nick Fury era văzut pe o navă extraterestră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton