Homepage  / Filme Online / Netflix

„The Matrix 4” are nume noi în distribuție. Ce actriță s-a alăturat proiectului?

„The Matrix 4” are nume noi în distribuție. Ce actriță s-a alăturat proiectului?

de Redactia Tvmania

Multașteptata continuare a sagăi „Matrix”, „The Matrix 4”, ar fi trebuit să aibă premiera pe 22 decembrie 2021, dar, ca multe alte filme, a fost amânat din cauza pandemiei. Între timp, distribuția noii pelicule s-a îmbogățit cu noi nume.

După informațiile pe care le-a obținut Collider, se pare că actrița Christina Ricci a fost adusă în secret în noul „Matrix”, intitulat provizoriu „The Matrix 4”. Producătorii de la Warner Bros au anunțat mai multe noi nume în distribuție, dar fără să dea detalii despre ced personaje vor interpreta.

Din ce se știe până acum, îi vom vedea în noul SF pe mai vechii Keanu Reeves (Neo), Carrie Ann-Moss (Trinity), Jada Pinkett-Smith (Niobe), Daniel Bernhardt (Agent Johnson), Lambert Wilson (The Merovingian), cărora li se vor alătura nou-veniții Yahya Abdul-Mateen, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Christina Ricci.

Ricci a apărut recent în „Cinema Toast” și a interpretat-o pe faimoasa ucigașă Lizzie Borden în producția Lifetime „The Lizzie Borden Chronicles”.

 

Ce se știe despre „The Matrix 4”

Pentru prima oară în saga SF care a revoluționat industria cinematografică, regia nu va mai fi împărțită între cele două surori, ci va fi realizată numai de Lana Wachowski.În același timp, deși „The Matrix 4” nu va mai fi poate la fel de incitant ca primele pelicule, încă se așteaptă de la el la o nouă revoluție în cinematografie, conform spuselor Jessicăi Henwick.

„The Matrix 4” rămâne însă unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, iar aducerea Christinei Ricci în distribuție nu face decât să pună și mai mult paie pe foc.

Noua dată a premierei este 22 decembrie 2021, când „The Matrix 4” este așteptat să intre simultan în cinematografe și pe HBO Max. În România, seria „Matrix” este disponibilă pe Netflix.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton