Homepage  / Netflix

„The Mole”, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre cel mai captivant reality-show

„The Mole”, Netflix. Tot ce trebuie să știi despre cel mai captivant reality-show

de Roxana Mirea,

„The Mole” este unul dintre cele mai captivant reality-show-uri de televiziune de până acum de la Netflix. Mulți dintre noi iubim competițiile cu o miză importantă și cu un strop de dramatism, însă nimic nu se compară cu nivelul de fățărnicie din „The Mole”. Dacă nu ați apucat să urmăriți încă reality-show-ul de pe Netflix, iată tot ce trebuie să știți despre „The Mole”.

Despre ce este vorba în „The Mole”, de pe Netflix

În „The Mole”, există o serie de concursuri cu miză foarte mare, în care 12 concurenți din SUA trebuie să lucreze împreună pentru a câștiga bani, care se adaugă la un premiu tot mai mare, participând la diverse probe în jurul coastei de est a Australiei. Provocările pe care trebuie să le înfrunte variază de la cele psihologice, fizice și ciudate, fiecare victorie adăugând bani la premiul total cu care unul dintre ei ar putea pleca acasă după finala sezonului, scrie entertainment.ie.

Totul pare destul de ușor, nu-i așa? Tot ce au de făcut concurenții este să lucreze împreună și să câștige bani. Ei bine, lucrurile sunt mai complicat de atât.

11 dintre acești concurenți vor să câștige bani – dar unul dintre ei nu. Așa este, una dintre aceste persoane, alias „cârtița”, vrea să saboteze vasul cu premii al acestui grup. Cu orice ocazie, încearcă să ia bani de la grup în orice mod posibil, încercând în același timp să fie un „coleg de echipă”.

Atât grupul de concurenți, cât și telespectatorii de acasă nu au nicio idee despre cine este „cârtița”, ceea ce înseamnă că toată lumea este atentă la cel mai mic detaliu pentru a descoperi cine este jucătorul cu pricina. Cei 12 concurenți nu pot avea deloc încredere unul în celălalt pentru că oricare dintre ei ar putea fi cel care își urmărește propriul interes.

„The Mole” nu este un concept nou

La sfârșitul fiecărei zile, concurenții rămași trebuie să răspundă la o serie de 20 de întrebări despre cine cred ei că este „cârtița”. Întrebările variază de la tipul de îmbrăcăminte pe care cârtița îl purta în ziua respectivă, ce rol a jucat în timpul probei sau chiar întrebări mai personale, cum ar fi câți frați are cârtița. Cel care va răspunde corect la cel mai mic număr de întrebări va fi eliminat imediat din concurs.

Pentru cei care sunt la curent cu tipurile de show-uri TV, „The Mole” nu va fi un concept complet nou. Inițial, serialul a fost difuzat în SUA pe ABC timp de cinci sezoane, între 2001 și 2008, dar Netflix a cumpărat drepturile pentru acest al șaselea sezon al emisiunii.

Franciza s-a dovedit a fi populară în străinătate și a fost adaptată pentru mai multe țări. În Finlanda, Italia, Țările de Jos și Suedia rulează în prezent versiuni în limba locală.

Ce este atât de grozav la „The Mole”

Este ceva incredibil de satisfăcător să urmărești un astfel de reality-show pentru că te face să te simți ca și cum ai face parte din joc – concurentul 13, dacă vrei.

Evident, serialul este filmat în așa fel încât este imposibil să ai încredere în vreunul dintre acești jucători – oricine ar putea minți. Sau poate că nimeni nu minte? Din fericire, este aproape imposibil de spus. În realitate, oricare dintre acești concurenți ar putea fi „cârtița”. Este fascinant să urmărești cum concurenții vorbesc în fața camerei, în timp ce acuză diferite persoane că ar fi intrusul. Știm că unul dintre ei minte, trebuie doar să ne dăm seama care ar putea fi acela.

Provocările sunt, în mare parte, foarte bine executate, toate fiind supravegheate de simpaticul prezentator al emisiunii, Alex Wagner. Alex are o abordare relaxată și, atunci când nu împarte reguli în timpul unei probe, stă de vorbă cu concurenții.

La momentul redactării acestui articol, primele opt episoade ale serialului pot fi vizionate pe Netflix, iar ultimele două episoade vor fi lansate pe 21 octombrie.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton