Homepage  / Seriale britanice

„The Pursuit of Love”. Tot ce trebuie să știți despre serialul difuzat pe BBC First. Poveste, distribuție, trailer

„The Pursuit of Love”. Tot ce trebuie să știți despre serialul difuzat pe BBC First. Poveste, distribuție, trailer

de Roxana Mirea,

BBC FIRST s-a lansat și în România, aducând pe micile ecrane o serie de seriale apreciate de critici, printre care comedia romantică „The Pursuit of Love”. Miniserie britanică este scrisă și regizată de Emily Mortimer și se bazează pe romanul omonim din 1945, scris de Nancy Mitford.

Despre ce este vorba în „The Pursuit of Love”

Serialul „The Pursuit of Love” este difuzat pe BBC FIRST din 23 noiembrie, de la ora 21:30. Bazat pe romanul clasic cu același nume al lui Nancy Mitford, serialul le urmărește pe verișoarele Linda Radlett și Fanny Logan, la vârsta de 20 de ani, în perioada interbelică. După cum scrie în sinopsisul de la BBC: „Mistuite de dorința de dragoste și căsătorie, cele două femei sunt în căutarea soțului ideal. Prietenia lor este pusă la încercare pe măsură ce Fanny se mulțumește cu o viață stabilă, iar Linda decide să-și urmeze inima în locuri din ce în ce mai sălbatice și mai scandaloase.”

Pe parcurs, fetele întâlnesc trei potențiali pretendenți: Fabrice de Sauveterre (Assaad Bouab), Alfred Wincham (Shazad Latif) și Tony Kroesig (Freddie Fox).

Serialul este adaptat și regizat de actrița premiată, Emily Mortimer și a avut premiera pe 9 mai 2021. De asemenea, miniseria are doar trei episoade, a câte o oră fiecare.

Actorii din distribuția serialului

Lily James o interpretează pe Linda, în timp ce Emily Beecham o interpretează pe Fanny. Acestora li se alătură Dominic West și Emily Mortimer, care joacă rolul părinților dezaprobatori ai Lindei.

Distribuția principală este completată de Andrew Scott, care joacă rolul excentricului vecin al familiei, Lord Merlin. În serial mai joacă Dolly Wells, Beattie Edmondson, Assaad Bouab, Shazad Latif și Freddie Fox.

Linda Radlett și Fanny Log sfidează așteptările tuturor, aruncându-se cu capul înainte în fiecare experiență pe care viața și iubirea o au de oferit.

Întotdeauna m-am uitat la Nancy Mitford, așa că atunci când mi s-a cerut să adaptez The Pursuit Of Love a fost imposibil să spun nu„, a declarat Mortimer pentru BBC. „Este o poveste scandalos de amuzantă și onestă, al cărei personaj central – Linda Radlett, sălbatica și dependentă de dragoste – încă se citește ca fiind radicală.”

„The Pursuit of Love” – Trailer

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton