Homepage  / Filme Online / Netflix

„The Sandman”, serial Netflix. Cel mai nou teaser, rolul-cheie jucat de Mark Hamill, data premierei

„The Sandman”, serial Netflix. Cel mai nou teaser, rolul-cheie jucat de Mark Hamill, data premierei
29

de Andra Stana,

The Sandman, mult așteptata adaptare a seriei de benzi desenate a lui Neil Gaiman, se lansează pe Netflix pe 5 august. Serialul apare la peste 30 de ani de la publicarea primului număr al revistei. A fost lansat primul trailer oficial al serialului.

A fost lansat trailerul serialului The Sandman. Când e premiera

UPDATE 25 iulie 2022:

Trailerul oficial al THE SANDMAN a fost lansat duminică, 24 iulie, în timpul unui panel live în cadrul San Diego Comic Con. În mai puțin de o zi de la lansare pe Youtube, clipul a fost urmărit deja de aproape 3 milioane de ori.

https://www.youtube.com/watch?v=83ClbRPRDXU

La Panel au participat actorii Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, Boyd Holbrook, Kirby Howell-Baptiste, Mason Alexander Park, Jenna Coleman, Vanesu Samunyai, Patton Oswalt, precum și creatorul/producătorul executiv Neil Gaiman și showrunnerul/producătorul executiv Allan Heinberg.

Despre THE SANDMAN:

Când Sandman, alias Stăpânul Viselor – o ființă cosmică puternică ce poate controla visele – este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de peste un secol. Acum, el trebuie să călătorească prin diferite lumi și linii temporale pentru a remedia haosul pe care l-a provocat absența lui.

THESANDMAN_Unit_01545RCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 29

Știrea inițială:

Teaser The Sandman

În cadrul evenimentului Geeked Week, Netflix a dezvăluit primul teaser, precum și o dată oficială de lansare pentru noul serial The Sandman. Așadar, The Sandman – cu Tom Sturridge, Gwendoline Christie, Vivienne Acheampong, printre alții, în distribuție – are premiera globală pe 5 august, doar pe Netflix.

Pe lângă data premierei, Netflix a distribuit și un prim teaser dramatic pentru noul serial. În clip, Sturridge își face debutul ca Dream, Acheampong ca Lucienne și Holbrook ca The Corinthian.

În panelul lor de la Geeked Week, a fost anunțat și faptul că Mark Hamill va da vocea îndrăgitului personaj Merv Pumpkinhead. Hamill este  cunoscut în special din rolul Luke Skywalker din seria „Războiul stelelor”.

În noul serial mai joacă și Charles Dance, Asim Chaudhry, Sanjeev Bhaskar, Mason Alexander Park, Donna Preston, Joely Richardson, David Thewlis, Kyo Ra, Stephen Fry, Razane Jammal, Sandra James-Young.

Povestea din The Sandman, noul serial Netflix

O altă lume ni se deschide când închidem ochii și dormim, un loc numit „Visarea”, unde Sandman, Stăpânul Viselor (Tom Sturridge), insuflă viață celor mai intime temeri și fantezii. Dar când Visul este capturat în mod neașteptat și ținut prizonier timp de un secol, absența sa declanșează o serie de evenimente care vor schimba atât lumea visării, cât și pe cea a treziei pentru totdeauna. Pentru a restabili ordinea, Visul trebuie să călătorească în diferite lumi și fire temporale pentru a repara greșelile făcute în lunga sa existență, a-și vizita prietenii și dușmanii și a întâlni pe parcurs noi entități cosmice și umane.

„Visele și coșmarurile par să nu-și mai recunoască stăpânul”, povestește Sturridge în trailer. „Le voi aminti.”

Câte episoade are serialul The Sandman

Bazat pe îndrăgita și premiata serie BD de la DC Comics, creată de Neil Gaiman, The Sandman este o combinație de mituri și fantezii întunecate, cu personaje bine conturate, care urmăresc numeroasele aventuri ale Visului de-a lungul a 10 capitole epice.

Allan Heinberg este producător executiv și showrunner. David S. Goyer este producător executiv, iar Goyer și Heinberg sunt, de asemenea, co-scenaritori ai proiectului. Gaiman este, de asemenea, producător executiv și co-scenarist. Serialul este produs de Warner Bros. Television.

Netflix a distribuit și postere suplimentare cu personajele, care pot fi văzute mai jos.

ENUS_Sandman_Teaser_Master_Vertical_27x40_RGB_PREIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  27 / 29

Vă reamintim că, inițial, „The Sandman” ar fi trebuit să fie film de cinema, scriu cei de la variety.com.
În 2013, a fost propusă o adaptare cinematografică pentru Warner Bros. Filmul urma să-l aibă în rol principal pe Joseph Gordon-Levitt în rolul lui Morpheus, dar el a părăsit proiectul în 2016 din cauza diferenţelor creative.

Ani mai târziu, Warner Bros. a mutat proiectul la televiziune și a semnat un acord cu Netflix pentru ca aceștia să producă un serial în 2019.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton