Homepage  / Filme Online / Netflix

„Școala pentru bine și rău”, film Netflix. Distribuția strălucită o include pe Charlize Theron. Când e premiera

„Școala pentru bine și rău”, film Netflix. Distribuția strălucită o include pe Charlize Theron. Când e premiera

de Andra Stana,

Abonații Netflix se pot înscrie, din această toamnă, la o școală de basm. Pe final de 2022, platforma de streaming a programat lansarea „The School for Good & Evil” / „Școala pentru bine și rău”, un film cu o distribuție și costume cu adevărat strălucite.

[toc]

Tot ce trebuie să știi despre „The School for Good & Evil”, de pe Netflix

„The School for Good & Evil” se numără printre cele mai așteptate pelicule ale anului 2022, pe Netflix. Filmul este bazat pe seria bestseller scrisă Soman Chainani. Filmările au avut loc în Irlanda de Nord.

Despre distribuția din „The School for Good & Evil” se pot spune numai cuvinte de laudă. În noul film Netflix îi vom vedea pe Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh și Laurence Fishburne în rolurile celor mai buni și mai răi decani, profesori și directori ai școlii.

Pentru rolul lui lady Lesso, Charlize Theron a adoptat un look nou. Actrița de 45 de ani a renunțat la buclele sale aurii și a devenit o superbă roșcată cu părul creț.

Theron o interpretează pe Lady Lesso de la Școala pentru rău, în timp ce Yeoh și Washington îi interpretează pe profesorii Anemone și, respectiv, Dovey de la Școala pentru bine. Kit Young, Rachel Bloom, Peter Serafinowicz, Mark Heap și Patti LuPone vor juca, de asemenea, în rolurile principale.

Iar în ceea ce privește restul elevilor? Fiți atenți la Jamie Flatters, Freya Theodora Parks, Demi Isaac Oviawe, Kaitlyn Akinpelumi și Briony Scarlett.

Teaserul filmului, lansat în cadrul Geeked Week

În cadrul evenimentului Geeked Week, difuzorul a lansat marți, 7 iunie, un teaser pentru adaptarea lui Paul Feig a seriei de cărți de succes a lui Soman Chainani, „Școala pentru bine și rău”. Deși o dată exactă de lansare este încă necunoscută, se așteaptă ca filmul să apară la toamnă, în luna septembrie, scriu cei de la tvline.com.

Teaserul filmului prezintă primele momente emoționante în care Sophie și Agatha sunt transportate la școală (cu vocea fermecătoare a lui Charlize Theron, care o interpretează pe Lady Lesso, profesoara Școlii Răului).

Care este povestea din „Școala pentru bine și rău”, noul film al lui Charlize Theron

Iată la ce să ne așteptăm de la „The School for Good & Evil”, conform sinopsisului oficial al Netflix.

„În satul Gavaldon, două neadaptate și cele mai bune prietene, Sophie (Sophia Anne Caruso) și Agatha (Sofia Wylie), împărtășesc cea mai improbabilă legătură. Sophie, o iubitoare de basme, visează să evadeze din viața obișnuită a satului, în timp ce Agatha, cu estetica ei sumbră, are stofă de adevărată vrăjitoare. Apoi, într-o noapte, sub o lună roșie ca sângele, o forță puternică le mută departe, la Școala pentru bine și rău – unde începe adevărata poveste a fiecărui mare basm.”

Dar călătoria celor mai bune prietene ia o întorsătură neașteptată atunci când „Sophie este lăsată la Școala pentru rău, condusă de fermecătoarea Lady Lesso (Charlize Theron), iar Agatha la Școala pentru bine, supravegheată de profesoara Dovey (Kerry Washington), o profesoară blândă.

Ca și cum învățarea alături de odraslele Cenușăresei, ale Căpitanului Hook și ale fiului elegant al regelui Arthur (Jamie Flatters) nu era destul de grea, potrivit directorului școlii (Laurence Fishburne), doar sărutul dragostei adevărate poate schimba regulile și le poate trimite pe fete la școala care le revine de drept.

Dar când o figură întunecată și periculoasă (Kit Young) cu legături misterioase cu Sophie reapare și amenință să distrugă școala și regulamentul în întregime, singura cale spre un final fericit este să supraviețuiască mai întâi basmului.”

Când a programat Netflix premiera „The School for Good & Evil” / „Școala pentru bine și rău”

„The School for Good & Evil” va ajunge pe Netfix în septembrie 2022, a anunțat platforma de streaming.

Primul poster al filmului „Școala pentru bine și rău” a fost lansat pe 6 iunie.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton