Homepage  / Seriale / HBO

„Scara”, tot ce trebuie să știi despre miniseria HBO Max. Trailer, distribuție

„Scara”, tot ce trebuie să știi despre miniseria HBO Max. Trailer, distribuție
5

de Roxana Mirea,

A fost lansat primul trailer pentru mini-seria „Scara” / „The Staircase”. Actorii principali sunt Colin Firth, câștigător al unui premiu Oscar, și Toni Collette, iar acțiunea este bazată pe povestea reală a unui scriitor acuzat că și-a ucis soția. Iată tot ce trebuie să știi despre noul serial HBO Max, inclusiv când va avea premiera.

„Scara” / „The Staircase” (HBO Max) – Trailer, premieră și distribuție

„Scara” / „The Staircase” este un nou serial care va apărea pe HBO Max și care are la bază fapte reale. Actorii principali sunt Colin Firth și Toni Collette, iar premiera serialului va avea loc pe 5 mai 2022. „Scara” / „The Staircase” se bazează pe povestea adevărată a lui Kathleen Peterson, interpretată de Toni Collette, care a murit în 2001, iar soțul ei Michael Peterson, interpretat de Colin Firth, a fost acuzat că a ucis-o.

Recent, a fost lansat și primul trailer, care începe cu un discurs de-ale lui Colin Firth, care este întrerupt cu diverse scene, reflectând momentele fericite de familie, dar și scandalul care a urmat.

Alături de Firth și Collette, în „The Staircase” mai joacă și Michael Stuhlbarg, Juliette Binoche, Dane DeHaan, Olivia DeJonge, Rosemarie DeWitt, Tim Guinee, Patrick Schwarzenegger, Sophie Turner, Vincent Vermignon, Odessa Young și Parker Posey.

Serialul este creat de Antonio Campos și coprodus de Annapurna Television. Campos este, de asemenea, producător executiv și showrunner alături de Maggie Cohn. De asemenea, a regizat șase episoade ale serialului, iar Leigh Janiak a regizat două.

„The Staircase” se va lansa cu primele trei episoade pe 6 mai 2022, urmate de un episod săptămânal până pe 9 iunie.

„Scara-„The-Staircase-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Despre ce este vorba în miniseria „Scara” / „The Staircase”

„The Staircase” explorează viața lui Michael Peterson (Firth), familia sa extinsă din Carolina de Nord și moartea suspectă a soției sale, Kathleen Peterson (Collette). Totul a început în 2001, când Michael a sunat la poliție să spună că soția lui a căzut pe scări și să este inconștientă. Autoritățile au confirmat decesul. Întrucât Peterson era singura persoană aflată la reședință la momentul morții lui Kathleen, el a fost principalul suspect și a fost acuzat de uciderea ei.

Așadar, noul serial de pe HBO Max surprinde ancheta, procesul surprinzător și punerea sub acuzare a lui Michael Peterson, potrivit collider.com.

„The Staircase” a fost inițial o docuserie de pe Netflix, care a captivat publicul. Cum se poate observa și din trailer, chiar dacă tonul serialului este diferit de cel al docuseriei, avem o privire clară asupra cazului care a captivat publicul la acea vreme.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton