Homepage  / Filme Online / HBO

„The Time Traveler’s Wife”, de ce trebuie să vezi noul serial HBO Max. Trailer, distribuție, premiera

„The Time Traveler's Wife”, de ce trebuie să vezi noul serial HBO Max. Trailer, distribuție, premiera

de Andra Stana,

Luna aceasta va avea premiera pe HBO Max noul serial „The Time Traveler's Wife”. Actorii principali din producția originală HBO sunt Rose Leslie și Theo James, iar acțiunea este bazată pe romanul scris de Audrey Niffenegger. Titlul vă poate suna cunoscut, întrucât a mai fost ecranizat în urmă cu 13 ani. Iată tot ce trebuie să știi despre noul serial HBO Max, inclusiv când va avea premiera.

[toc] 

„The Time Traveler’s Wife/ Soția călătorului în timp” se lansează pe HBO Max. Ce e diferit față de filmul din 2009

Romanul lui Audrey Niffenegger, publicat în 2003, a fost tradus și la noi acum ceva vreme. În 2009, a fost ecranizat prima dată, ca film, cu Rachel McAdams și Eric Bana în rolurile principale. 

Fanii poveștii „The Time Traveller’s Wife”, scrisă de Audrey Niffenegger, au primit o veste bună în 2018. Atunci, HBO a anunțat că va produce un serial bazat pe roman. Acum, miniseria este una dintre cele mai așteptate producții TV din 2022, scrie whattowatch.com.

Serialul „The Time Traveler’s Wife/ Soția călătorului în timp” va apărea luna aceasta pe HBO Max. Proiectul are la bază povestea scrisă de Audrey Niffenegger, iar scenaristul serialului promite că miniseria va fi mai fidelă romanului decât filmul lansat în 2009.

„Marele avantaj al unei miniserii este că poţi aborda întreaga poveste. Filmul a fost o versiune abreviată inteligent, dar dacă abreviezi trebuie să renunţi la detalii şi complexitate şi aşa [filmul] este mai mult despre călătoria în timp şi mai puţin despre povestea de dragoste.

În ceea ce priveşte cartea, abordarea noastră a fost clasică: am extins anumite părţi şi am schimbat locul câtorva evenimente, dar oamenilor le va plăcea. Cel puţin aşa sper, că le va plăcea show-ul pentru că m-am ataşat prea mult de el ca să nu respect intenţiile [originale]”, a explicat Steven Moffat, scenaristul și producătorul miniseriei, citat de cinemagia.ro.

Rose Leslie din „Game of Thrones” și Theo James din „Divergent”, protagoniștii noului serial HBO Max. Când e premiera

Actorii principali sunt Rose Leslie (actrița din „Urzeala tronurilor” și soția lui Kit Harington) și Theo James („Divergent”), iar premiera serialului-fenomen va avea loc pe 16 mai 2022.

Serialul va avea șase episoade lansate câte unul pe săptămână. „The Time Traveler’s Wife” de pe HBO Max va urmări relația complicată dintre Henry și Clare, doi tineri care se iubesc și se căsătoresc, dar nu stau niciodată prea mult împreună, pentru că el călătorește prin timp și nu poate controla procesul.  

Alături de Leslie și James, în „The Time Traveler’s Wife” mai joacă și Desmin Borges, Natasha Lopez, Michael Park, Jaime Ray Newman și Taylor Richardson.

Serialul este regizat de laureatul Emmy David Nutter, care a făcut parte și din echipa „Game of Thrones”. Unul dintre cei mai cunoscuți cineaști britanici, Steven Moffat („Doctor Who”, „Sherlock”), a scris și a produs „Soția călătorului în timp”.

Trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=aoYXtKF_g1Y

Theo James, despre rolul să din „The Time Traveler’s Wife”: „A fost o provocare”

Theo James, pe care l-ați văzut în filmele din seria „Divergent”, a vorbit, într-un interviu pentru cinemagia.ro, despre rolul său din noul serial HBO Max.

„A fost o provocare pentru că nu am filmat în ordine cronologică, aşa cum se mai procedează. Şi totul este într-o ordine atipică, pentru că Steven a folosit foarte ataşant povestea şi conceptul de călătorie în timp pentru a crea un ritm mai mult decât interesant. (…) Au fost zile când dimineaţa filmam o scenă dintr-un an, iar seara o scenă dintr-un alt an şi altă vârstă [a personajului]. A fost aiuritor, ca să spun aşa”, a dezvăluit Theo James.

Totodată, actorul a mai dezvăluit că o provocare a fost și faptul că sunt multe scene în care două versiuni ale lui Henry se află simultan pe ecran. Despre acestea, actorul a spus că „uneori jucam singur [aceste scene], iar alteori aveam un partener care era îndepărtat în postproducţie. A fost complicat, categoric.”

Vă reamintim că „Soția călătorului în timp” este proiectul din cauza căruia Theo James a refuzat să reia rolul din „Sanditon”, atunci când producătorii au anunțat că s-au răzgândit și vor continua serialul de epocă, inspirat de Jane Austen, cu sezoanele 2 și 3.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton