Homepage  / Știri / SkyShowtime

„The Traitors”. Când am putea vedea în România show-ul inedit prezentat de Alan Cumming, din „Soția perfectă”

„The Traitors”. Când am putea vedea în România show-ul inedit prezentat de Alan Cumming, din „Soția perfectă”

de Andra Stana,

SkyShowtime, cel mai nou serviciu de streaming din Europa, se lansează în România în prima parte a anului 2023. Începând de atunci, vom avea acces, printre altele, și la producțiile Peacock. Una dintre cele mai așteptate premiere ale acestei rețele TV este reality-show-ul „The Traitors”. Iată tot ce știm până acum despre emisiunea prezentată de Alan Cumming, celebru pentru rolul jucat în „Soția perfectă”.

 [toc] 

SkyShowtime se lansează în România în februarie 2023. Serviciul de streaming va prezenta în premieră cele mai de succes filme, seriale premium, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri legendare de la Universal PicturesParamount PicturesNickelodeonDreamWorks AnimationParamount+SHOWTIMESky Studios și Peacock – toate disponibile într-un singur loc.

Recent, Peacock a dezvăluit distribuția și data premierei noului lor reality-show, competiția „The Traitors”, variantă americană a emisiunii olandeze cu același nume. Gazda va fi Alan Cumming, iar show-ul format din 10 episoade va avea premiera pe 12 ianuarie 2023, anunță deadline.com.

Printre concurenții show-ului pe care îl vom putea urmări, cel mai probabil, și în România, din 2023, se numără vedete din „The Real Housewives” și „Big Brother”.

Descris ca fiind un thriller psihologic și un reality-serial competițional, The Traitors are loc într-un castel izolat în munții Scoției, scrie tvinsider.com. Cei 20 de concurenți vor avea sarcina de a finaliza o serie de provocări care le pot aduce premii în bani. Cu toate acestea, o parte dintre concurenți vor fi „the traitors/trădătorii”, care se vor întâlni în secret pentru a pune la cale un plan de eliminare a jucătorilor numiți „the faithful/cei corecți”. Acest al doilea grup trebuie să afle cine face parte din primul grup și să-i elimine pentru a lua premiile în bani pentru ei. Dacă un „Trădător” reușește să ajungă până la final, are șansa de a lua acasă premiul în bani.

„The Traitors” pune la bătaie un premiu de 250.000 de dolari

Cumming va fi gazda show-ului în care 10 vedete și 10 oameni obișnuiți se vor întrece într-un spectacol de alianțe, înșelăciune și chiar „crimă” în speranța de a câștiga până la 250.000 de dolari.

Show-ul este bazat pe emisiunea olandeză cu același nume. The Traitors are 10 concurenți – vedete care au apărut în alte emisiuni de tip reality show, cum ar fi:

  • Arie Luyendyk Jr. (Bachelor/Bachelorette)
  • Brandi Glanville (The Real Housewives of Beverly Hills)
  • Cirie Fields (Survivor)
  • Cody Calafiore (Big Brother)
  • Kate Chastain (Below Deck)
  • Kyle Cooke (Summer House)
  • Rachel Reilly (Big Brother)
  • Reza Farahan (Shahs of Sunset)
  • Ryan Lochte (Olympian)
  • Stephenie LaGrossa Kendrick (Survivor)

Cei 10 concurenți – oameni obișnuiți care se vor alătura celebrităților în show-ul „The Traitors” au joburi extrem de diverse. Unii sunt directori, dar în emisiunea s-au înscris și o actriță, un analist politic, un hair stylist, o asistentă medicală sau un instructor de yoga.

Alan Cumming trage sforile unei distribuții „incredibile”

„Abia așteptăm ca publicul Peacock să experimenteze și să joace alături de noi în acest joc epic de manipulare și înșelăciune, totul în timp ce emblematicul Alan Cumming trage sforile distribuției noastre incredibile”, a declarat Corie Henson, EVP Entertainment Unscripted Content, NBCUniversal.

Stephen Lambert, director executiv al Studio Lambert, a adăugat: „Într-un joc plin de secrete, suspiciuni și răsturnări de situație într-un castel scoțian, cine ar fi mai potrivit să preia cârma și să îi ghideze pe jucătorii noștri prin drama și misiunile provocatoare decât Alan, care este originar din Scoția.”

Cine este Alan Cumming, gazda noului reality-show „The Traitors”

Alan Cumming (57 de ani) este celebru graţie rolului din serialul „Soţia perfectă”. Actorul scoțian a recunoscut public că este bisexual în anul 1998. 

Acesta a fost căsătorit cu actriţa Hilary Lyon, de care a divorţat în 1993, după opt ani de căsnicie.

În 2007, Alan s-a recăsătorit, de această data cu un bărbat, respectiv cu artistul Grant Shaffer. Cei doi şi-au unit destinele în Marea Britaniei, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la marginea Londrei. La eveniment au fost prezente în jur de 140 de persoane, printre care Ian McKellen, Geri Halliwell, Neve Campbell, Rufus Wainwright şi Monica Lewinsky.

Înainte de a face pereche cu Grant Shaffer, Alan a avut o relaţie cu actriţa Saffron Burrows, dar şi cu un director de teatru, Nick Philippou.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton