Homepage  / Cinema

„The Trap” va avea o distribuție de excepție!

„The Trap” va avea o distribuție de excepție!

de Redactia Tvmania

Pentru următorul lui film, intitulat „The Trap”, Harmony Korine și-a asigurat o distribuție de excepție.

După triumful și de critică și de public cu „Vacanţa de primăvară” (2012), cel mai mare succes al lui de până acum, regizorul Harmony Korine se pregătește de filmări pentru „The Trap”: o reglare de conturi în Miami, anunță „The Hollywood Reporter”.

James Franco

Povestea din film confirmă faptul că regizorul are în plan o trilogie despre Florida, inițiată de „Vacanţa de primăvară”.

Rico (Idris Elba), un rapper cu un trecut nu prea onorabil, se pregătește să savureze o seară triumfală la premiile Grammy. În același moment, Slim (Benico del Toro), fostul cel mai bun prieten al lui, este eliberat după 14 ani de închisoare. Și-a luat atunci asupra sa toată responsabilitatea unui furt comis împreună și e hotărât acum să-și regleze conturile cu Rico care, între timp, s-a căsătorit cu femeia lui și i-a crescut fiul ca și cum ar fi al lui. Este însoțit de doi amici: Max (Robert Pattinson), șeful unei găști de surferi numiți Uzi Wielding, și dealer-ul de cocaină a lui Rico (James Franco, foto). În toată încurcătura își va mai băga coada și Al Pacino care interpretează rolul agentului de eliberare condiționată a lui Slim.

Momentan nu a fost anunțată nicio dată a premierei.

Idris Elba îl înlocuiește pe Jamie Foxx în „The Trap”

Actorul britanic a acceptat să-i țină locul lui Jamie Foxx în thrillerul „The Trap”. În paralel, Idris Elba poartă negocieri cu producătorii „Star Trek” pentru a interpreta personajul negativ în următorul film al seriei.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton