Homepage  / Filme Online / Netflix

The Umbrella Academy, sezonul 4. Tot ce trebuie să știți despre serialul Netflix cu Elliot Page

The Umbrella Academy, sezonul 4. Tot ce trebuie să știți despre serialul Netflix cu Elliot Page

de Andra Stana,

Academia Umbrella a primit undă verde pentru cel de-al patrulea sezon, după lansarea celui de-al treilea, în vara lui 2022. Iată ce se știe despre ultimul sezon al serialului de pe platforma de streaming Netflix.

The Umbrella Academy, sezonul 4, primele informații despre serialul de pe Netflix

The Umbrella Academy”a fost reînnoit cu sezonul 4, în august 2022. Vestea a apărut la 2 luni de la debutul sezonului 3 al serialului. Recent, am aflat că producția noului sezon – ultimul al serialului Netflix – va începe la începutul anului 2023.

Sezonul 3 din The Umbrella Academy a figurat timp de 5 săptămâni în top 10 Netflix în vara lui 2022, după lansarea celui de-al treilea sezon pe 22 iunie. În total, a adunat 301,85 milioane de ore vizionate între 19 iunie și 24 iulie 2022, scrie whats-on-netflix.com.

Pe 25 august, Netflix a confirmat că sezonul 4, ultimul confirmat de platforma de streaming, va fi și ultimul pentru familia Hargreeve.

Elliot Page, Tom Hopper, David Castañeda, Emmy Raver-Lampman, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Justin H. Min, Ritu Arya și Colm Feore sunt confirmați să se întoarcă pentru cel de-al patrulea sezon.

De la acest anunț inițial, singurele vești pe care le-am aflat despre „The Umbrella Academy” au venit la Netflix Tudum, unde a fost publicat un blooper reel:

Când încep filmările pentru The Umbrella Academy, sezonul 4

ProductionWeekly a scris că filmările pentru sezonul 4 din „The Umbrella Academy” vor începe în februarie 2023 sub numele de cod Kodiak.

O altă resursă de producție a afirmat că serialul ar urma să fie filmat între Q1 2023 și Q3 2023, ceea ce ar putea însemna că serialul nu se va încheia decât cel târziu în septembrie 2023.

Sezonul 4 va continua filmările în Toronto, Ontario, Canada, unde au fost filmate toate sezoanele anterioare.

The Umbrella Academy, sezonul 4, data de lansare

Având în vedere cât de greu este întreg procesul de post-producție pentru un serial precum „The Umbrella Academy”, o lansare în 2023 pare să fie puțin probabilă. Se zvonește că sezonul 4 și ultimul al serialului cu Elliot Page nu va avea premiera mai devreme de începutul anului 2024.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton