Homepage  / Vedete străine

The Weeknd reacționează după ce serialul The Idol a fost criticat pentru scenele intime și de nuditate

The Weeknd reacționează după ce serialul The Idol a fost criticat pentru scenele intime și de nuditate
8

de Roxana Mirea,

The Weeknd, al cărui nume real este Abel Tesfaye, a reacționat după ce serialul „The Idol” a fost criticat din cauza scenelor intime dintre personajul lui și cel al lui Lily-Rose Depp. Episodul doi a apărut recent pe HBO Max și a stârnit reacții controversate printre fani.

The Weeknd, după criticile aduse serialului The Idol

The Weeknd a reacționat după ce a fost criticat din cauza scenelor intime din episodul 2 din serialul „The Idol”, potrivit ET.

Cântărețul, al cărui nume real este Abel Tesfaye, a vorbit despre momentul controversat din cel de-al doilea episod al serialului într-un nou interviu pentru GQ. Deși scena îi arată pe personajul său, Tedros, și pe Jocelyn, interpretată de Lily-Rose Depp, devenind intimi pe ecran, Tesfaye a spus că nu este nimic „sexy” în asta.

„Nu e nimic sexy în asta. Când folosim „Basic Instinct” ca referință, îl folosim pe Verhoeven. Verhoeven este regele thrillerului satiric al anilor ’90 – da, există momente „sexy” în filmele sale, dar există și alte momente care sunt foarte romantice și ilare”, a spus el despre momentul mult discutat. „Oricum te-ai simți când privești acea scenă, fie că e vorba de disconfort, fie că te simți scârbit, fie că te simți jenat pentru personaje. Sunt toate aceste emoții care se adună: Tipul ăsta este depășit de situație, este o situație în care nu ar trebui să se afle.”

Raunchy trailer for new Lily-Rose Depp streaming TV series The IIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„The Idol” îl are ca protagonist pe Tesfaye în rolul lui Tedros, un lider carismatic al unui cult și proprietarul unui club, care îi promite lumea întreagă lui Jocelyn (Depp), o cântăreață pop, și nu se va opri de la nimic pentru a o face celebră. În ceea ce privește personajul său, The Weeknd recunoaște că Tedros este un tip rău – depășit de situație în urmărirea lui Jocelyn, lucru care, spune el, se vede pe ecran și chiar în scenele intime.

The Weeknd, despre personajul lui din The Idol

Te uiți la el, iar acesta ar putea fi cea mai mare lovitură – Jocelyn ar putea fi cea mai mare lovitură pentru el. Este foarte evident. Se răsfață prea mult, intră în casa asta și se uită în jur și se întreabă: „La naiba, oare am depășit măsura? Ăsta poate fi cel mai important lucru pe care l-am făcut vreodată”. Orice ar fi ceea ce face el”, a explicat artistul. „Chiar și sexul, este atât de gurmand. Mai ales în episodul 2. (…) Nu-i vine să creadă că este acolo. Iese ca un ratat. Aceste momente sunt umanitatea pe care o găsești la un psihopat, fisura din armura lui.”

Serialul în sine este un rollercoaster de emoții, făcut intenționat pentru a ține publicul în priză. Totuși, indiferent cât de întunecat devine momentul, Abel Tesfaye a spus că întotdeauna este prezent un element de comedie. „În acest show, ne place să ne jucăm cu emoțiile. Ne jucăm de-a păpușarul cu sentimentele voastre prin intermediul serialului. Nu este niciodată un ton consistent, iar asta este intenționat”, a împărtășit cântărețul-actor. „Indiferent cât de întunecată este o scenă, poți găsi comedia în ea.”

Nu este prima dată când The Weeknd ia apărarea serialului. Anterior, el a criticat un articol din Rolling Stone care susținea că producția serialului „a luat-o razna în mod sălbatic și dezgustător„. Răspunzând criticilor într-un articol din Vanity Fair, Tesfaye a declarat că „articolul a fost ridicol„, adăugând: „Am vrut să dau un răspuns ridicol la el”.

În momentul în care acuzațiile au fost publicate pentru prima dată, muzicianul a răspuns împărtășind un clip din serial în care personajul său consideră că Rolling Stone este „irelevant”.

Sursa Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton