Homepage  / Filme Online / Netflix

„The Witcher: Originea sângelui”, serial Netflix. Data lansării, distribuția, trailerul și tot ce trebuie să știi

„The Witcher: Originea sângelui”, serial Netflix. Data lansării, distribuția, trailerul și tot ce trebuie să știi
7

de Andra Stana,

În 2019, Netflix a lansat mult așteptatul serial fantasy, The Witcher. Bazat pe seria de cărți cu același nume a lui Andrzej Sapkowski, serialul îl urmărește pe Geralt de Rivia (Henry Cavill). Acesta se intersectează cu o vrăjitoare pe nume Yennifer (Anya Chalotra) și descoperă că destinul său este să protejeze o tânără prințesă pe nume Ciri (Freya Allan). În iulie 2020, Netflix a anunțat că lucrează la o miniserie prequel. Doi ani mai târziu, platforma de streaming se pregătește de lansarea „The Witcher: Originea sângelui”. Iată tot ce e important de știut despre noul serial.

[toc]

„The Witcher: Originea sângelui”, un prequel al serialului „The Witcher”

„Blood Origin” – un prequel al serialului Netflix The Witcher – va avea șase părți și este o serie limitată live-action.

Acțiunea din serialul produs de Declan de Barra este plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din „The Witcher”.

Originea sângelui” spune o poveste demult uitată, despre șapte proscriși ce s-au unit pentru a lupta împreună împotriva unei forțe de neoprit, care le-a luat totul. Aventura lor însângerată dă naștere primului vânător de monștri, într-un conflict care duce la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers.

The Witcher: Originea sângeluiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Când e premiera noului serial „The Witcher: Originea sângelui”

„Originea sângelui” va spune o poveste demult uitată despre crearea primului vânător de monștri și despre evenimentele care au dus la Conjuncția Sferelor, momentul decisiv în care lumile monștrilor, oamenilor și elfilor s-au contopit, formând un singur univers. 

„The Witcher: Originea sângelui” va fi lansat pe 25 decembrie 2022, doar pe Netflix.

Distribuția „The Witcher: Originea sângelui”

La fel ca în seria principală, The Witcher: Blood Origin se mândrește cu un mare ansamblu de actori și actrițe care vor da viață multor personaje noi. În timp ce știm deja că Joey Batey își va relua rolul lui Jaskier, printre ceilalți care vor juca în miniserie se numără și:

  • Sophia Brown în rolul lui Éile, „un războinic din garda reginei care pleacă pentru a deveni un muzician ambulant”. Inițial, protagonista urma să fie Jodie Turner-Smith, dar aceasta a renunțat la rol, în aprilie 2021;
  • Michelle Yeoh în rolul lui Scian, „ultima membră a unui trib nomad de elfi-spadă, care are misiunea de a recupera o sabie furată de la poporul ei”;
  • Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall, „un bărbat născut într-un clan de războinici care a jurat să protejeze un rege, dar care, în schimb, pornește la drum în căutare de răzbunare”.

În miniserie vor apărea, de asemenea, Minnie Driver în rolul lui Seanchaí, Lenny Henry în rolul druidului-șef Balor, Mirren Mack în rolul lui Merwyn, Nathaniel Curtis în rolul lui Brían, Dylan Moran în rolul lui Uthrok One-Nut și Jacob Collins-Levy în rolul lui Eredin, printre mulți alții.

Când și unde a fost filmat „The Witcher: Blood Origin”

The Witcher: Blood Origin a început să fie filmat în august 2021, în Marea Britanie. O mare parte din serial a fost filmată la Arborfield Studios.

Co-creatorul serialului a anunțat că filmările pentru The Witcher: Blood Origin s-a încheiat oficial pe 21 noiembrie 2021, ceea ce înseamnă că miniseria a putut intra apoi în post-producție, anunță collider.com.

Trailer „The Witcher: Originea sângelui”:

Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.

Andrzej Sapkowski are rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films sunt, de asemenea, producători executivi.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton