Homepage  / Netflix

The Witcher, sezonul 3. Netflix a publicat un clip cu o bătălie sângeroasă între Geralt, Yennefer, Ciri și Rience

The Witcher, sezonul 3. Netflix a publicat un clip cu o bătălie sângeroasă între Geralt, Yennefer, Ciri și Rience
6

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat o scenă cu un impact major din „The Witcher”, sezonul 3. Imaginile i-au bucurat pe fani în aceeași măsură în care i-au făcut și mai nerăbdători să vadă noile episoade. În clipul de aproape 3 minute, o vedem pe Ciri, interpretată de Freya Allan, în timp ce își arată câteva mișcări noi de luptă în timp ce se confruntă cu un dușman, înainte ca Geralt, interpretat de Henry Cavill și Yennefer, interpretată Anya Chalotra, să intre în scenă.

Netflix prezintă o scenă din The Witcher, sezonul 3

Războiul este o afacere de familie când vine vorba de The Witcher. Netflix a împărtășit o privire de ansamblu asupra celui de-al treilea sezon al serialului preferat de fani, în care Ciri, interpretată de Freya Allan, își arată câteva mișcări noi de luptă în timp ce se confruntă cu un dușman familiar, potrivit ET.

Rience (Chris Fulton) se întoarce după ce a fost introdus în sezonul 2 ca un mag instruit să o găsească pe Ciri după ce aceasta a dispărut în timpul măcelului din Cintra. Angajat de Vilgefortz, magul desfigurat apare alături de o sumedenie de personaje turbulente pentru a o captura pe Ciri, despre care s-a dezvăluit acum că este cea mai puternică ființă de pe Continent. Dar ea nu este atât de ușor de capturat; tânăra luptă împotriva răpitorilor ei chiar înainte ca gardienii ei să se năpustească pentru a lupta alături de ea.

ro_thewitchers3_main_4x5_rgb_preIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Geralt, interpretat de Henry Cavill, este deosebit de însetat de sânge în timp ce își omoară dușmanii alături de Yennefer, interpretată Anya Chalotra, care își exercită din nou magia. Deși Geralt și Yennefer reușesc să-i reamintească lui Rience de ce nu ar trebui să vină din nou după pupila lor, sunt repede luați prin surprindere când mai mulți dușmani sosesc pentru a o răpi pe Ciri.

Cavill, Chalotra, Allan și Joey Batey (Jaskier) au prezentat clipul cu lupta respectivă dintre personajele lor în timpul evenimentului global pentru fani al Netflix, Tudum din Sao Paulo, Brazilia.

Când are premiera The Witcher, sezonul 3

Sub amenințarea monarhilor, magilor și bestiilor de pe Continent, care se întrec să o captureze, Geralt o ascunde pe Ciri, hotărât să-și protejeze familia proaspăt reunită de cei care amenință să o distrugă. Yennefer, căreia îi revine sarcina de a o iniția pe Ciri în tainele magiei, îi duce la fortăreața protejată Aretuza, unde cu toții speră să afle mai multe despre puterile neștiute ale fetei. Spre surprinderea lor, însă, descoperă că au ajuns în mijlocul unui câmp de bătălie dominat de corupție politică, magie neagră și trădare. Dacă nu vor să se piardă unii pe alții pentru totdeauna, trebuie să riposteze și să riște totul”, este rezumatul pentru sezonul 3 din „The Witcher”.

Volumul 1 va include episoadele 1-5 și va fi disponibil la nivel global din 29 iunie, iar volumul 2 va include episoadele 6-8, și va fi disponibil din 27 iulie.

După cum s-a raportat pentru prima dată în toamna anului trecut, „The Witcher” a fost reînnoit pentru un al patrulea sezon – dar vestea a venit cu precizarea că fanii vor avea parte de un nou Geralt. Henry Cavill îi va preda frâiele lui Liam Hemsworth pentru sezonul 4.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton