Homepage  / Netflix

„The Wonder”, film Netflix. Tot ce știm despre noul proiect al lui Florence Pugh. Poveste, premieră, distribuție

„The Wonder”, film Netflix. Tot ce știm despre noul proiect al lui Florence Pugh. Poveste, premieră, distribuție
4

de Roxana Mirea,

Netflix face din nou echipă cu Florence Pugh, după rolul ei din „Outlaw King”, pentru o nouă dramă de epocă intitulată „The Wonder”. Bazat pe romanul cu același nume al scriitoarei Emma Donoghue, „Minunea” / „The Wonder” va spune povestea unei asistente medicale engleze care călătorește pentru a investiga o anomalie medicală în ceea ce devine un thriller psihologic, dar și o poveste de dragoste care se confruntă cu influențele răului.

„The Wonder” de la Netflix este regizat de Sebastian Lelio, care are la activ producții precum „Disobedience”, „A Fantastic Woman” și „Gloria”. Scenariul pentru „The Wonder” a fost dezvoltat de autoarea Emma Donoghue împreună cu Lelio și scenarista Alice Birch, care a fost nominalizată la Premiile Emmy în 2020 pentru munca sa în serialul „Normal People”.

Filmul este produs de House Production și Element Pictures, Ed Guiney producând prin Element și Tessa Ross, prin House Productions, scrie whats-on-netflix.com.

Când are premiera „The Wonder” pe Netflix

„The Wonder” va fi lansat pe Netflix miercuri, 16 noiembrie 2022. Cu toate acestea, abonații Netflix din Marea Britanie și Irlanda vor trebui să aștepte până miercuri, 7 decembrie 2022.

Filmul Netflix „Minunea” este o adaptare a romanului cu același nume din 2016 al Emmei Donoghue.

Acțiunea romanului este plasată în mijlocul Irlandei, în 1859, și urmărește o asistentă medicală englezoaică, Lib Wright (Florence Pugh), care este chemată într-un sat micuț pentru a observa ceea ce unii susțin că este o anomalie medicală sau un miracol – o fată despre care se spune că ar fi supraviețuit fără mâncare timp de luni de zile. Turiștii s-au adunat la cabana fetiței de unsprezece ani, iar un jurnalist a venit să scrie despre această fetiță senzațională. „Minunea” este o poveste despre doi străini care își transformă reciproc viețile, un thriller psihologic și o poveste de dragoste care se confruntă cu influențele răului.

Cine face parte din distribuția filmului Netflix „The Wonder”

Vedeta principală a filmului „The Wonder” de la Netflix este Florence Pugh, nominalizată la Oscar, care va interpreta rolul lui Lib Wright. În ultimii ani, Pugh a avut o serie de succese în filme de succes precum „Black Widow”, „Little Women”, „Don’t Worry Darling” și „Midsommar”. Pe de altă parte, actrița britanică să o va interpreta pe prințesa Irulan în filmul „Dune” 2.

Venice – Florence Pugh Attends Don’t Worry Darling PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Alături de Florence Pugh în distribuția filmului „The Wonder” se află: Niamh Algar (Raised by Wolves), Ciarán Hinds (Belfast), Tom Burke (Mank), Toby Jones (Harry Potter), Elaine Cassidy (Disco Pigs), David Wilmot (Calvary), Brían F. O’Byrne (Million Dollar Baby), Dermot Crowley (Luther), Josie Walker (Belfast) și  Caolan Byrne (The Miniaturist).

Filmările au avut loc în Irlanda între 9 august 2021 și 9 octombrie 2021.

The Wonder a fost deja prezentat la mai multe festivaluri de film din întreaga lume, printre care Toronto International, BFI, Grand Lyon, Telluride și Donostia-San Sebastián.

Sursa Foto: Hepta, Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton