Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă. „Vă zic, că nu am secrete”

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă. „Vă zic, că nu am secrete”
6

de Andra Stana,

Theo Rose a dezvăluit joi ce nume va purta fiul ei. Actrița din „Clanul” a ales un nume inedit pentru băiețelul ei și al lui Anghel Damian.

Ce nume va primi băiețelul lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Joi dimineață, Theo Rose a fost invitată la Pro FM, unde a cântat alături de Rareș Mariș „Sâmbătă seara”, cea mai nouă melodie lansată de ea. În direct la radio, artista a dezvăluit își va ține bebelușul în brațe peste patru luni. Însărcinată în 5 luni, Theo Rose a spus că se simte foarte bine.

Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok”, a afirmat Theo în timpul matinalului de la Pro FM, relatează unica.ro.

În cadrul matinalului de la radio, Theo Rose a dezvăluit numele complet pe care l-a ales pentru fiul ei și al lui Anghel Damian. Actrița din serialul „Clanul” anunțase recent că unul dintre cele două nume va fi Ioan, iar acum a dezvăluit și al doilea prenume.

Theo Rose a dezvăluit numele bebelușului pe care-l așteaptă (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a spus artista.

Sasha este varianta rusească a numelui Alexandru. Acest nume provine de la grecescul „Alexandros”, „protector al bărbaților sau al oamenilor”.

Theo Rose are emoții în fiecare zi

Deși are o sarcină ușoară, Theo Rose a mărturisit că are totuși mari emoții în această perioadă. „La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă”, a declarat iubita lui Anghel Damian.

Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri”, a adăugat ea.

Nu doar Theo Rose are emoții în această perioadă, ci și Anghel Damian, viitorul tătic. Regizorul serialului „Clanul” îi este alături iubitei sale în fiecare clipă. „Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton