Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat pe o plajă din Thailanda

Theo Rose, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Cum s-a fotografiat pe o plajă din Thailanda
6

de Roxana Mirea,

Pentru că se află într-o pauză de filmări pentru serialul „Clanul”, iar până la galele live de la „Vocea României” mai sunt câteva săptămâni, Theo Rose a decis să plece în vacanță. Artista și-a surprins fanii într-un mod plăcut cu mai multe imagini din Thailanda. În plus, Theo Rose a avut o apariție de senzație, într-un costum de baie minuscul. Iată cum s-a fotografiat.

Theo Rose mai provocatoare ca niciodată, în costum de baie

După o vară plină cu concerte și filmări atât pentru serialul „Clanul”, unde o interpretează pe Vera Maximilian, cât și pentru emisiunea „Vocea României”, unde împarte scaunul cu Smiley, Theo Rose a plecat în vacanță. Destinația aleasă: Thailanda. Iar compania este una specială: artista a plecat împreună cu sora sa, Raluca Diaconu, și Lucy Faur, primul stilist român cu creații pe coperta Vogue, dar și una dintre cele mai bune prietene ale cântăreței.

Artista și-a încântat urmăritorii cu imagini superbe din vacanța de vis din Thailanda. Într-una dintre imagini, Theo Rose apare într-un costum de baie minuscul, fiind mai sexy ca niciodată.

Vând bronz. Cumpăr sutien cu push-up”, a scris Theo Rose, în dreptul imaginii publicate pe Instagram.

theo-rose-aparitie-de-senzatie-intr-un-costum-de-baie-minuscul.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Internauții n-au stat prea mult pe gânduri și au complimentat-o pe artistă pentru modul în care arată, dar și pentru naturalețea ei.

Am crezut ca este Kendel Jener”, „Esti superbă! Fără fițe.. naturală. Tot ce trebuie”, „Waaaa! Cineva chiar s-a bronzat!”, „O cantareața naturala fara operații estetice , fix așa cum este ea naturala si fara complexe”, „Lasă sutienul cu push-up…. esti bine așa cum ești”, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Theo Rose.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton