Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, despre nuntă. De ce vor ea și Anghel Damian să se căsătorească civil. „S-a întâmplat totul repede”

Theo Rose, despre nuntă. De ce vor ea și Anghel Damian să se căsătorească civil. „S-a întâmplat totul repede”
7

de Roxana Mirea,

Theo Rose a vorbit recent despre nuntă. Ea și Anghel Damian trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Artista a mărturisit care este motivul pentru care și-ar dori să se căsătorească civil cu regizorul serialului „Clanul”.

Theo Rose, despre nunta cu Anghel Damina

Theo Rose este însărcinată în 5 luni. Ea și Anghel Damian vor deveni părinții unui băiețel, în această vară. Relația lor a evoluat rapid, având în vedere că, după două luni de relație, au aflat că vor deveni părinți.

S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-a văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie. Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede”, a povestit artista în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV, potrivit libertatea.ro.

Apoi, Cătălin Măruță a întrebat-o pe Theo Rose despre planurile de nuntă. „Bunica nu te-a întrebat de nuntă?”, a întrebat prezentatorul TV. Artista a mărturisit că ea și partenerul ei nu se grăbesc să facă pasul cel mare. Totuși, Theo Rose a mărturisit că ea și Anghel Damian s-au gândit să se căsătorească civil pentru copil, ca micuțul să aibă numele de familie al tatălui.

E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente. (…) Nu cred în astfel de superstiții. Într-adevăr, într-o biserică m-aș cununa, adică n-aș avea nicio problemă să fac asta. Fără petrecere, fără… Nu am vorbit așa serios cu el despre asta. În principiu, ne-am gândit și la cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui. Nu mă grăbesc”, a povestit artista.

Cum arată Theo Rose gravidă în cinci luni. Cum s-a îmbrăcat iubita lui Anghel DamianIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Theo Rose, despre sarcină

Theo Rose a dezvăluit că are o sarcină ușoară, ceea ce îi permite să se ocupe în continuare de activitățile profesionale. Totuși, are și mari emoții în această perioadă.

 „La fiecare înțepătură, la fiecare senzație nouă ai impresia că se poate întâmplă ceva și, știi, să pui asta în pericol. E greu de trăit, adică nu-i ușor să fii femeie gravidă.

Te gândești și după naștere, dacă o să fii o mamă potrivită, dacă o să îl iubești suficient de mult, dacă o să fii bună, cum o să te descurci, ce o să învețe el de la tine. Nu mai zic. Mă apucă tot felul de gânduri”, a declarat ea.

Theo Rose a mai spus că Anghel Damian este și mai emoționat decât ea. „Anghel mai mult decât mine. Pe Anghel îl ia cu leșin, pe el îl ia inima la fiecare control, la fiecare atenționare din partea medicului. Că apar tot felul de situații neprevăzute”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton