Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, despre succesul profesional, nuntă și copii. „Nu prea am refuzat nimic”

Theo Rose, despre succesul profesional, nuntă și copii. „Nu prea am refuzat nimic”
8

de Roxana Mirea,

Theo Rose a fost invitată în podcastul lui Horia Brenciu, unde a vorbit despre viața personală și profesională. Artista în vârstă de 25 de ani se bucură de un real succes, iar vara anului 2021 a fost cea mai aglomerată pentru ea în ceea ce privește cântările și proiectele. Theo Rose a mărturisit că succesul nu a făcut-o să o ia razna și că își trăiește viața în mod normal.

Theo Rose, despre succesul profesional

Theo Rose a fost concurentă la „Bravo, ai stil!”, apoi a prezentat „Vorbește lumea”, de la Pro TV. Ulterior, artista a prezentat emisiunea „SuperStar România” și a participa la „Masked Singer România”. Chiar dacă are doar 25 de ani, artista se bucură de un succes răsunător, iar vara anului 2021 a fost cea mai aglomerată pentru ea. Invitată în podcastul lui Horia Brenciu, Theo Rose a spus că a avut primul ei an de succes.

Vara trecută a fost cea mai plină din existența mea. A fost primul meu an de succes de care m-am bucurat, cu emisiuni TV, cântări etc. Eu nu prea am refuzat nimic. Mi s-au dat de făcut chestii: ‘Te bagi în proiectul ăsta?’ ‘Da!’ ‘Știi să faci?’ ‘Nu, dar învăț’”, a spus Theo Rose în podcast-ul lui Horia Brenciu, potrivit fanatik.ro.

Artista spune că succesul nu a schimbat-o și că își trăiește viața în mod normal.

Eu am privit succesul ca pe un rezultat al unui concurs. Nu am luat în serios vâlva care se întâmplă în jurul meu. Eu îmi trăiesc viața normal și fac exact ce trebuie să fac, doar că la următorul nivel. Nu am luat-o razna, nu ai de ce să o iei razna. Avem aceleași obiceiuri, facem aceleași lucruri, suntem toți oameni normali”, a mai spus artista.

theo-rose-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Theo Rose, despre nuntă și copii

Pentru a continua să înflorească artistic, Theo Rose își dorește să bifeze o mare reușită în anul 2022. Ea a mărturisit că cea mai mare dorința a sa este să urce pe scena de la Eurovision. Totuși, nu știe dacă anul acesta va avea timp să se pregătească pentru concurs pentru că are multe proiecte.

Vreau pentru satisfacția mea personală. Am zis așa: ca eu să fiu foarte încântată de mine, eu trebuie să fac chestia asta: Eurovision. Nu cred că festivalurile la care am fost au fost inutile. Trebuie să ajung acolo. Nu știu dacă anul ăsta am timp să mă pregătesc atât de bine, m-am băgat în multe proiecte. Dacă nu o să fiu mulțumită, mai aștept un an. Nu mă duc să particip, mă duc să fac frumos. Aș încerca ceva și pe plan internațional, dacă ar fi”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose nu se grăbește să devină mamă sau să îmbrace rochia de mireasă, dar știe că își dorește aproximativ trei copii. În plus, are în minte o serie de artiști care vrea neapărat să îi cânte la nuntă.

Să văd după primii doi (n.r. copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Nikos Vertis aș vrea să-mi cânte la nuntă, de fapt, nu prea m-am gândit la chestia asta, poate pentru că nu prea vreau să mă mărit. Dar aș mai vrea să vină Pepe, Diana Matei, Carmen Chindriș și doamna Mioara Velicu”, a spus artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton