Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Theo Rose, dezvăluiri despre relația sa cu Anghel Damian. Decizia de ultim moment anunțată de viitoarea mămică

Theo Rose, dezvăluiri despre relația sa cu Anghel Damian. Decizia de ultim moment anunțată de viitoarea mămică
9

de Andra Stana,

Theo Rose, pe numele ei adevărat Theodora Maria Diaconu, a vorbit recent despre relația pe care o are cu Anghel Damian. Vedeta de la „Vocea României” și actrița din „Clanul” a dezvăluit marea schimbare care a apărut în viața ei. Ce decizie a luat împreună cu Anghel Damian.

Ce spune Theo Rose despre nunta cu Anghel Damian: „E băiat bun”

Invitată recent în podcastul „Da, Bravo” realizat de Mihai Bobonete, Theo Rose (25 ani) a povestit că lucrurile evoluează frumos între ea și Anghel Damian. Cei doi formează un cuplu de câteva luni. Artista a precizat că deja s-au mutat împreună și că deși au multe proiecte, se întâlnesc în fiecare seară acasă.

theo rose (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Theo Rose a mărturisit că iubitul ei este un „băiat bun”.

E băiat bun, învăț multe lucruri de la el. E de la admirație până la dragoste. Îmi place de el”, i-a spus artista lui Mihai Bobonete.

Totodată, vedeta Pro TV i-a spus lui Bobonete că petrece mult timp împreună cu Anghel Damian. Asta cu atât mai mult cu cât ea lucrează la proiectul „Clanul” pe care Anghel Damian îl regizează.

Suntem împreună pe platouri la „Clanul”. Și ne vedem seara acasă”, a spus Theo Rose, citată de unica.ro.

Mai mult, artista, care este însărcinată în primul trimestru, a spus, pe ton de glumă, că vor face și nunta. „Facem și nuntă și copii, facem de toate”, i-a spus Theo Rose lui Mihai Bobonete.

Theo Rose a confirmat că este însărcinată. Declarațiile artistei

După ce în presă au apărut mai multe zvonuri privind faptul că este însărcinată cu Anghel Damian, Theo Rose a confirmat informația.

Vă pup de la filmări. Da, e adevărat. O să aveți un nepoțel sau o nepoțică. Când iese, vreau să-l strigați nepoate sau nepoată, depinde. Să fim sănătoși cu toții”, a spus Theo Rose pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton