Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, imagini de colecție de ziua lui Anghel Damian. Ce mesaj emoționant i-a transmis iubitului ei

Theo Rose, imagini de colecție de ziua lui Anghel Damian. Ce mesaj emoționant i-a transmis iubitului ei
4

de Roxana Mirea,

Anghel Damian a împlinit astăzi, 9 august 2023, frumoasa vârstă de 32 de ani. Iubita lui, Theo Rose, nu a lăsat ca o asemenea ocazie să treacă neobservată și a publicat o serie de imagini de colecție cu ea și partenerul ei. Într-una dintre imagini, Theo Rose și Anghel Damian apar alături și de fiul lor, Sasha.  

Theo Rose, imagini cu Anghel Damian 

Anghel Damian și Theo Rose trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar din iubirea lor a venit pe lume un băiețel, Sasha, pe care l-au și botezat deja, în mare secret. Ieri, artista a împlinit vârsta de 26 de ani, iar astăzi, 9 august 2023, este ziua de naștere a iubitului ei. Regizorul serialului „Clanul” a împlinit vârsta de 32 de ani. Așadar, cei doi petrec două zile rând, fiind născuți în zile consecutive.  

Cu această ocazie specială, Theo Rose a publicat o serie de imagini cu Anghel Damian, iar într-una dintre ele apare și fiul lor, în vârstă de aproape 3 luni. Artista a scris în dreptul imaginilor un mesaj scurt, dar plin de iubire, făcând referire la faptul că își sărbătoresc ziua de naștere la o zi distanță unul de celălalt.  

Noi suntem 8 și 9. Unul lângă altul în viață și în sărbătoare. Mulțumim pentru urări și gânduri! La mulți ani, tati! @angheldamian”, a scris Theo Rose în dreptul imaginilor.  

theo-rose-imagini-cu-anghel-damian-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose, a avut și ea un mesaj special dedicat lui Anghel Damian. „Bărbatul care o face fericită pe ea, tatăl lui Sasha, încă un frate pentru mine, @angheldamian , la mulți ani! Mă bucur că ești în viețile noastre!”, a scris Raluca, în dreptul unei imagini superbe.  

Theo Rose a împlinit 26 de ani 

Theo Rose a împlinit ieri, 8 august, vârsta de 26 ani și a fost copleșită de numeroasele urări pe care le-a primit. Prieteni, colegi, rude, cu toții i-au transmis artistei gândurile lor bune. Printre aceștia s-a numărat și Horia Brenciu.  

„Fata mea, colega mea, partenera mea, prietena mea, Teodorooo… LA MULȚI ANI, dragoste! Să-ti trăiască părinții, socrii, frații, prietenii, iubitul și copilașul și cu toții să ne bucurăm de zâmbetul și pofta ta de viață și în următorii 300 ani! Al tău partener de nebunii muzicale, HB”, a scris artistul pe Facebook.  

Raluca Diaconu a avut și ea un mesaj emoționant pentru sora ei.  

„La mulți ani, Theo Rose! 

Ești darul Lui Dumnezeu! Te iubesc din prima clipă când te-am ținut în brațe așa cum îl țin acum pe Sasha!” a scris ea pe Instagram.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton