Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, întâmplare uluitoare într-un mall. Cum a reacționat când a auzit cum era bârfită de un grup de oameni

Theo Rose, întâmplare uluitoare într-un mall. Cum a reacționat când a auzit cum era bârfită de un grup de oameni
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose este foarte activă pe rețelele sociale și le mai povestește fanilor săi momente din viața ei. De data aceasta, artista a dezvăluit ce i s-a întâmplat într-un mall din București, în timp ce era cu iubitul ei, Anghel Damian. După ce au ieșit din sala de cinema, Theo Rose și Anghel Damian au auzit un grup de oameni vorbind despre ei. Iată cum a reacționat artista când a auzit cum este bârfită.

Theo Rose, situație neașteptată într-un mall din București

Theo Rose și Anghel Damian au fost să vadă filmul „Taximetriști” și, după ce au ieșit din sala de cinema, au auzit trei persoane, care erau în fața lor, vorbind despre ei. Artista le-a povestit fanilor ei din online întreaga întâmplare.

„O să am toată viața mea o amintire legată de filmul ăsta. Am fost cu Anghel, eram bucuroși, că a fost filmul bun, că am râș o grămadă. În Băneasa, sunt panourile alea pe care rulează reclama mea și treci pe lângă mai multe panouri d-alea unde apar eu. În fața mea, un grup de trei oameni, o doamnă cu doi domni, trecuți de 45. Ea cu o geantă scumpă, și ei îmbrăcați așa… Unul chelios.

Ăla mai chelios s-a uitat mai insistent la panoul ăla și am zis să fiu atentă, că sigur zice ceva. Mergeam în spatele lor, la distanță de vreun metru, dar eram atentă că sigur începea discuția despre mine. Omul a întrebat politicos: „Cine e fata asta?” A început ea: „Asta? Stai că îți spun eu cine e asta”. A început, mi-a luat toată viața la rând. Zicea de Anghel: „Ăsta cu care e acuma e regizor. Ea joacă în „Clanul”, e la „Vocea României”, ea e cu regizorul acum. Regizorul a fost cu cineva mai în vârstă decât el”. Știi cum spunea? De parcă ei nu i-ar fi plăcut să aibă un gagic mai tânăr. După m-a luat: „Înainte, știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin”, a povestit Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Reacția lui Theo Rose, după ce a auzit cum era bârfită de un grup de oameni la mallIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Reacția lui Theo Rose, după ce a auzit că e bârfită

Theo Rose a mai spus că femeia a povestit tot ce știa despre ea în presă. Artista nu a putut lăsa lucrurile așa și a vrut că persoanele respective să știe că ea și iubitul ei au auzit întreaga conversație. Așadar, Theo Rose s-a dus în dreptul lor și i-a salutat.

Râdeam în spatele lor și omul ăla făcea: „Aoleu!”, făcea urât, să vomite și alta nu. Anghel nu prea înțelegea, că nu prea aude bine și eu nu puteam să îi traduc chiar în timp real, că trebuia să citesc pe buzele lor acolo. Eram pe scările rulante. Într-un minut jumătate femeia aia a zis tot ce a citit în presă de mine. Nu-i place, dar a stat să vadă tot ce fac. Eh, și nenicul ăla făcea ca toate alea. Am coborât, am așteptat să ajungem așa în dreptul lor și le-am zis și eu: „Bună seara! Vă salutăm!”. Am plecat. Așa, nu că a zis, că e treaba ei ce părere are, dar să se simtă prost. (…) Câteodată, am impresia că mi le trimite Dumnezeu ca să mă testeze, să facă ce fac. „Dai în cap, sau ce faci?” Uite, Doamne, că nu dau în cap”, a mai povestit Theo Rose.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton