Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, moment extrem de emoționant. „Plângeam și eu și Anghel”

Theo Rose, moment extrem de emoționant. „Plângeam și eu și Anghel”
7

de Roxana Mirea,

Theo Rose a participat, zilele trecute, la un concert, iar în timpul evenimentului a avut loc un moment care a emoționat-o profund. Artista a fost însoțită de iubitul ei, Anghel Damian, care a fost și el copleșit de emoții. Iată de ce a izbucnit în lacrimi Theo Rose.

Theo Rose, în lacrimi în timpul unui concert susținut de Jessie J

Theo Rose, care joacă în serialul „Clanul”, și Anghel Damian au participat la concertul lui Jessie J, care a avut loc pe 27 februarie, într-un pub din Londra. Încântată că a reușit să își întâlnească idolul, Theo Rose, care urmează să devină mămică, a împărtășit experiența cu fanii de pe Instagram.

„Am fost aseară la Jessie J la concert și am înțeles un lucru. Cu asta am plecat, e cel mai important și mi-am dorit să vi-l spun: aveți grijă ce idoli vă alegeți, pe cine vă irosiți timpul petrecut în online, că mare parte din el este un timp irosit. Chiar și la mine, eu stau o grămadă pe telefon. Dar dacă e ceva ce nu o să regret niciodată este că, în copilărie am petrecut săptămâni întregi studiind-o pe Jessie J, căutând absolut orice material existent cu ea în mediul online.

Aseară am trecut prin toate stările, cu ea, împreună. Pe lângă faptul că e coincidența asta cu sarcina, am fost mândră de ea, mândră rău. Nu am auzit așa un performance live, improvizat. Erau repetate piesele, dar mult din ce făcea ea era pe loc. A fost atât de spontană, atât de amuzantă, caterincă, sinceră, reală, adevărată. Am bocit în ultimul fel și dacă nu erau oameni în jurul meu boceam tare, cu sunet, de la început până la sfârșit, așa tare m-am bucurat pentru ea. Sunt mândră de idolul pe care mi l-am ales”, a declarat Theo Rose într-un story postat pe contul ei de Instagram, potrivit protv.ro.

anghel-damian-are-o-relatie-cu-theo-rose-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Theo Rose: „Plângeam și eu și Anghel”

De asemenea, Theo Rose a spus că a izbucnit în lacrimi atunci când Jessie J a cântat piesa „Sunflower”, pe care a scris-o special pentru copilul ei. Jessie J se pregătește și ea să devină mamă pentru prima dată. În plus, Theo Rose a spus că nu doar ea a fost copleșită de emoții. Asemenea ei, și Anghel Damian a plâns în timpul momentului.

„I-a scris o piesă copilului ei. Se numește „Sunflower”. Plângeam și eu și Anghel”, a dezvăluit Theo Rose pe Insta Story.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton