Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, noi detalii despre relația cu Anghel Damian. Ce a spus despre regizorul serialului „Clanul”

Theo Rose, noi detalii despre relația cu Anghel Damian. Ce a spus despre regizorul serialului „Clanul”
9

de Roxana Mirea,

Theo Rose se află într-un moment fericit al vieții ei. Nu doar că este pe val din punct de vedere profesional, dar nici pe plan sentimental nu stă deloc rău. Artista are o relație cu Anghel Damian, care este și regizorul serialului „Clanul”, de la Pro TV, proiect în care este implicată și Theo Rose.

Theo Rose, despre personajul ei din „Clanul”

Theo Rose are un program foarte încărcat și muncește din greu. Pe lângă concerte și evenimente la care este invitată să cânte, vedeta joacă și în serialul „Clanul”. Artista a spus că se aștepta ca serialul să aibă succes și a mărturisit că îi place mult personajul ei.

„Sunt foarte bine şi mă bucur mult. Mă aşteptam ca serialul Clanul să aibă acest succes, pentru că s-a muncit enorm. Avem parte de o echipă foarte mişto, de oameni extraordinari şi foarte pricepuţi în ceea ce fac.

Personajul meu e o fată cu mult curaj şi care urmăreşte să ştie adevărul, în permanenţă. Îmi place mult personajul ăsta şi mă bucur, totuşi, că există asemănări între mine şi ea – Vera.

Îmi place foarte mult că are şi latura asta de fată crescută pe stradă, care a învăţat, cumva, golăneala, de nevoie. Că a trebuit să se descurce în nişte situaţii-limită. Iar chestia asta mă ajută să mai dau şi din Theo Rose afară”, a mărturisit Theo, pentru Click!.

Theo-Rose-se-lupta-cu-stari-de-anxietate-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Theo Rose, detalii despre relația cu Anghel Damian

Nici pe plan sentimental nu stă deloc rău. Theo Rose are o relație cu regizorul serialul „Clanul”, Anghel Damian. Artista a spus că iubitul ei este un bărbat de la care are multe de învățat și pe care îl admiră.

Am foarte multe de învăţat de la Anghel. Şi sunt bucuroasă să fiu lângă un om pe care îl privesc cu admiraţie, la fel cum a fost şi în trecut, ca să nu se facă o comparaţie greşită. E un alt moment al vieţii mele, pe care îl trăiesc aşa cum ar trebui, cu bucurie”, a spus Theo Rose despre relația cu Anghel Damian.

„Muncesc mult pentru tot ce mi se întâmplă. Am lansat o piesă cu Ian, care este coloana sonoră a serialului. Cel puţin, pentru primul sezon. Ian este unul dintre cei mai populari rapperi de la noi, din România. (…)

Cred că nimeni nu s-ar fi aşteptat la această colaborare. Dar îmi place să mă extind cât se poate de mult. Urmează să cânt foarte mult. Oamenii ştiu că la mine nu prea există limite şi nici reţineri în ceea ce priveşte muzica, genurile muzicale sau tot felul de provocări, care ţin de domeniul ăsta.

 Aşa că, puteţi să vă aşteptaţi la orice. Urmează muzică, chiar şi pentru afară. Urmează să lansăm o piesă în limba engleză cu Erika Isac, e o colaborare de care sunt foarte, foarte mulţumită”, a mai spus artista.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton