Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, noi imagini de senzație. „Am ales să pozez mai deocheat însărcinată”

Theo Rose, noi imagini de senzație. „Am ales să pozez mai deocheat însărcinată”
6

de Roxana Mirea,

Theo Rose și-a luat prin surprindere fanii cu noile imagini. Artista, care urmează să nască în curând, a pozat aproape dezbrăcată. Este pentru prima dată când iubita lui Anghel Damian apare în ținute atât de îndrăznețe și nu toți fanii ei au fost de acord.

Theo Rose a pozat aproape goală, însărcinată în luna a opta

Theo Rose urmează să nască în curând, însă și-a surprins fanii cu imagini în care apare aproape dezbrăcată, cu burtica de graviduță la vedere. În prima imagine, artista este îmbrăcată într-o rochie tip plasă, de culoare crem și foarte transparentă. În a dpua imagine, Theo Rose apare îmbrăcată într-o haină neagră, lungă și cizme lungi.

„N-am fost o cochetă în timpul sarcinii. M-am îmbrăcat în haine largi și rare au fost zilele când m-am aranjat puțin, în afara filmărilor și concertelor. Și atunci pentru că n-am vrut să înspăimânt pe cineva. Există zile când radiezi, într-adevăr, dar și zile când arăți aproape a vârcolac, adusă de spate, cu o față acră și multe iritații pe ea.

Așa că în conformitate cu salturile hormonale aferente perioadei, prietenii mei m-au machiat, m-au îmbrăcat și m-au ajutat să mă transform în fel și fel și să îmi creez niște amintiri demne de revistele din afară. Că tot acolo am mai văzut poze de astea. Și n-am vrut în nicio revistă, dar eu le am pregătite pentru când or vrea să își amintească de mine la tinerețe. Am ales să pozez mai deocheat însărcinată fiind pentru că e pentru prima dată când au răsărit niște forme și la mine… dacă te uiți dintr-o parte.

N-am cui să arăt pozele astea decât vouă. Mai am. Mai las și pentru zilele următoare”, a scris Theo Rose pe Instagram, în dreptul imaginilor.  

Theo Rose, trăiri puternice înainte de naștereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Nu toți internauții au rezonat cu apariția ei de senzație. În ce unii au lăusat-o, alții au criticat-o pentru că a pozat atât de sumar îmbrăcată.

Teo, ești așa o persoană faină, dintr-o bucată, sinceră, mișto. Nu te caracterizează deloc o asemenea abordare! Femeia însărcinată e frumoasă, dar nu cred că e nevoie să se dezgolească așa”, „Ești superbă”, „Cea mai formidabilă”, „Wow! Sarcină ușoară”, „Teo, nu trebuia sa faci poze. Nu te vinde pentru bani. Am crezut că ești un copil cum te-am văzut prima dată. Așa nu ajungi vedetă“, „Rihanna style”, sunt doar câteva dintre reacțiile internauților.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton