Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose, o Albinuță cu stofă de SuperStar

Theo Rose, o Albinuță cu stofă de SuperStar

de Cătălina Matei,

Tocmai ați văzut-o în finala „Masked Singer România”, sezonul 2, unde s-a ascuns sub costumul Albinuței, însă în viața reală Theo Rose (25 de ani) preferă să se dezvăluie publicului așa cum e:  fără falsitate, mereu sinceră și cu o bunădispoziție care trece oricând de micul ecran sau de microfon. Ce-i lipsește în momentul de față prezentatoarei de la „SuperStar”? Descoperiți în cele ce urmează...

Dintre toate proiectele tale de TV de până acum, care te-a provocat cel mai mult? Și de ce?

Toate proiectele TV din ultimii 2 ani m-au provocat și mi-au forțat mâna în a evolua și a mă dezvolta. Evident că postura de unic prezentator al unei emisiuni cum e “SuperStar“ e cea mai proaspătă și intrigantă pentru mine. Dar am parte de susținere și îndrumare, ceea ce e extraordinar.

Ai început filmările pentru „SuperStar” în vară, într-o perioadă extrem de aglomerată pentru tine. Cum ai făcut față?

Atunci când îți dorești să reușești, faci față. Găsești resurse pentru asta și în cele mai ascunse părți ale sufletului.

Cum ți se par concurenții care au ajuns în etapa live-urilor la „SuperStar”?

Sunt speciali. Mi se pare că deja avem un prim lot de superstaruri în devenire. Sper să își dorească asta toți și să muncească suficient de mult.

Dacă tu ai fi avut ocazia să participi la „SuperStar” cum crezi că ar fi arătat viața ta profesională acum?

La fel. Sunt convinsă că nu aș fi câștigat sau poate nici nu aș fi ajuns până în etapa live-urilor. Momentul meu a fost mai târziu pentru un motiv.

Dintre jurați, pe cine simpatizezi mai tare? Am observat că ai avut un schimb de replici cu Carla’s…

Raluka îmi place cel mai mult. E și cea mai frumoasă, ce-i drept! J Dar toți îmi sunt dragi. Carla’s m-a provocat într-un mod foarte ok, cu intenții cât se poate de bune. Îi iubesc pe toți și sunt bucuroasă că am ocazia să îi cunosc mai bine aici.

Lecții de viață

Care este cea mai mare teamă a ta când urci pe scenă?

Să nu mă bâlbâi prea mult. Vreau să mă fac bine înțeleasă, să am un discurs cursiv și fără întreruperi.

Care sunt cele mai importante lecții pe care le-ai învățat pe pielea ta?

Că sinceritatea e cheia către inimile oamenilor, că nu trebuie să fii altfel decât ești și că procesul de evoluție nu trebuie să se oprească niciodată. E important să existe noi task-uri în permanență.

Dincolo de TV, cum arată programul tău? În ce alte proiecte mai ești implicată?

Nu mai am timp de nimic. E extraordinar! Nu am suportat niciodată să spun sau să aud “nu am nimic de făcut“.

Până la urmă, participi la Eurovision cu Damian Drăghici?

Nu știu dacă anul ăsta, tocmai pentru că nu e timp să pregătesc piesa la care visez. Vizualizez deja momentul și știu cum mi-ar plăcea să arate, așa că îmi dau timp să îl pregătesc.

E clar că muzica face parte din tine, indiferent că vorbim despre muzică populară, lăutărească, pop… Care este cel mai mare vis al tău, din punct de vedere muzical?

Vreau să văd cât de mult pot extinde aria de acoperire. Știu că e o chestie care ține și de destin și sunt relaxată și convinsă că dacă menirea mea e să cânt pentru o lume și nu doar pentru o țară, asta se va întâmpla.

Ce-i lipsește lui Theo Rose

Ce îți place cel mai mult la tine când ești cu Alex, iubitul tău?

Lângă Alex pot fi în toate felurile pentru că nu mi-a transmis niciodată că ceva l-ar deranja la mine. Nu există presiunea asta și de cele mai multe ori, de exemplu, mă alint în preajma lui.

Când ajungi acasă, la părinții tăi, ce îți place să faci?

Îmi place când stăm la povești. Se pare că poveștile mele din ultima perioadă sunt foarte atractive pentru ei și abia mă așteaptă mereu să le spun ce am mai făcut.

Ce îți lipsește în momentul de față?

4-5 kilograme 🙂 . Mi-ar plăcea să am mai multă voință și în a mă îngriji mai mult. Nu prea mănânc cum trebuie și nici altă mișcare în afară de coregrafiile și alergătura de zi cu zi, nu fac.

Cum îți vei petrece Sărbătorile?

Petrec sărbătorile cu familia în fiecare an, cel puțin prima parte. În a doua parte a perioadei am acceptat să și cânt. Oamenii se distrează altfel de Sarbatori.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton