Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut Anghel Damian după ce a aflat că va deveni tată. „Săracul, nu mai știe cum să facă”

Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut Anghel Damian după ce a aflat că va deveni tată. „Săracul, nu mai știe cum să facă”
12

de Andra Stana,

Theo Rose așteaptă primul ei copil, iar în 2023, ea și regizorul Anghel Damian vor deveni părinți. Vedeta Pro TV și-a deschis recent sufletul și a vorbit despre perioada frumoasă pe care o traversează.

Theo Rose este însărcinată în primul trimestru. De curând, s-a aflat că tânăra actriță din „Clanul” a ajuns pe perfuzii din cauza grețurilor cauzate de sarcină. Acum, artista spune că se simte mai bine.

„Sunt bine. Trăiesc și sunt sănătoasă, că mă tot controlez așa cum trebuie, periodic. Mă confrunt și eu cu toate astea, grețuri, chestii specifice unei sarcini. Nu prea s-au mai dus, mă lupt cu ele. Mă mai duc vreo 2-3 zile pe la mama, pe la tata, pe la țară… mă pun pe picioare. După aia mă întorc la București, aicea, mor.

Cred că e și gândul că nu sunt în stare să mă îngrijesc atât de bine. Trage a somn întruna. Nu prea poftesc la chestii, doar la ce e pe masă, aș mânca foarte mult”, a dezvăluit Theo Rose, potrivit Fanatik.

Cu toate că nu s-a bucurat de o sarcină fără probleme, Theo Rose vrea să facă orice poate ca să-și onoreze toate atribuțiile pe plan profesional. „Nu am încotro, dacă m-am înhămat la o căruță… Nu sunt singura care a muncit când am fost însărcinată. M-a întrebat cineva cum fac la concerte, când am grețuri, e greu de controlat situația.

Am atâtea guri de hrănit că-mi trece orice greață, când am urcat pe scenă, mă gândesc doar la cum să fac să fie bine”, a completat Theo Rose.

Theo RoseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Theo Rose, despre schimbările prin care a trecut Anghel Damian

În același interviu menționat anterior, Theo Rose a recunoscut că iubitul ei s-a schimbat de când a aflat că va deveni tătic.

„Grijuliu, ca cu un bibelou, așa… Săracul… Nu mai știe cum să facă să fie totul bine pe lângă mine. E foarte bucuros pentru ceea ce o să urmeze și încearcă să-mi dea liniște și să-mi creeze confort, să trec cât mai ușor peste perioada asta”, a mărturisit Theo Rose.

„Am suportat bine stările de rău, fiind conștientă că e normal să se întâmple și asta. Sunt conștientă de faptul că sunt tânără. Cred că e momentul potrivit pentru a face un copil. Corpul meu e pregătit pentru asta, e sănătos, are resurse. Acum trebuie să suport lucrurile astea”, a afirmat Theo Rose.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton