Homepage  / Vedete româneşti

Theo Rose și-a botezat, în mare secret, fiul. Primele declarații

Theo Rose și-a botezat, în mare secret, fiul. Primele declarații
7

de Andra Stana,

Theo Rose și Anghel Damian și-au creștinat fiul, deși cel mic abia a împlinit o lună. Cine i-a convins, de fapt, să se grăbească cu botezul și ce a refuzat să facă actrița din „Clanul” la petrecerea organizată pentru micuțul Sasha Ioan.

Theo Rose și-a botezat băiețelul, pe Sasha Ioan. De ce au ținut totul secret

La câteva săptămâni de când a devenit pentru prima dată mămică, Theo Rose a hotărât să își boteze fiul. Evenimentul a fost organizat în mare secret și a avut loc sâmbăta trecută.

Petrecerea de botez organizată de Theo Rose și Anghel Damian a fost una restrânsă, la eveniment participând doar familia și câțiva prieteni apropiați. Deși cei doi părinți nu au oferit nicio declarație despre botezul lui Sasha Ioan, tatăl artistei a făcut câteva dezvăluiri, scrie playtech.ro.

A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose.

Theo Rose și-a botezat, în mare secret, fiul. Primele declarațiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Multă lume se întreabă acum de ce s-au grăbit Theo Rose și Anghel Damian cu botezul. Potrivit tatălui artistei, bunicile lui Sasha Ioan au fost cele care au insistat ca evenimentul să aibă loc cât mai curând. Nașa micuțului a fost sora artistei, Raluca. Ioan Diaconu a mai dezvăluit că Theo nu a cântat la petrecerea de botez a băiatului său.

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a mai spus tatăl artistei.

Theo Rose, imagine emoționantă cu fiul ei

Theo Rose și Anghel Damian trec prin clipe unice de când au devenit părinți. Artista a născut un băiețel perfect sănătos, miercuri, 14 iunie, iar ea și iubitul ei sunt în culmea fericirii și nu mai pot de dragul micuțului. 

Theo Rose s-a emoționat din nou în momentul în care i-a făcut cunoștință lui Sasha cu bunica ei. Artista a publicat o imagine adorabilă cu bunica ei, în timp ce îl ține pe Sasha în brațe. „Am uitat să vă arăt asta. Străbunică pentru prima dată”, a scris Theo Rose pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton